Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Annonser på Glabladet

Bli en Glabladet-sponsor og få annonsen din sett av titusenvis av bloggere, web-entreprenører, gründere og andre selvstendige og/eller nysgjerrige mennesker!

Glabladet er en av toppbloggene innen pengetjening på nettet, inspirasjon, selvutvikling, internettbusiness og blogging, og et av de største samlingspunktene for entreprenører, bloggere og frigjorte mennesker online. www.Glabladet.no har rundt 100 000 unike lesere årlig, samt
hundretusenvis av sidevisninger hver måned!

www.Glabladet.no har blitt synonymt med å gå sine egne veier, og har en lojal og innflytelsesrik leserskare.

Glabladet har en mengde varierte annonseplasser tilgjengelig. Hvis du vil bli partner og nå Glabladets publikum, send inn en mail for mer informasjon:

sindre (at) glabladet . no
_________________________________________________________________

Referanser

Vi har samarbeidet med Sindre og Glabladet i lang tid og vi kan sterkt anbefale dem. Kommunikasjonen med Sindre er topp og annonser legges ut raskt og effektivt. Vi takker for et godt samarbeid.

Camilla – http://betway.com/no/casino
*****************************************************
www.Glabladet.no er en unik trafikkkilde som har gitt meg flere nye prospekter. I tillegg er Glabladet en seriøs, jordnær og aktuell nettside, noe som er en fordel da man ofte blir koblet med de sider man annonserer på. Det gir mersmak når også menneskene bak annonseplassen er så til de grader enkle å forholde seg til!

Pål – http://deltidspoker.com
*****************************************************
Glabladet er et meget godt besøkt nettmagasin som skaffer bred eksponering innen en rekke tema. Sindre er profesjonell i sin omgang med annonsører og alt fra forespørsel til oppgjør gikk riktig og hederlig for seg. Kan gjerne anbefale annonsering på Glabladet til andre, og personlig ble jeg positivt overrasket over konverteringen på den målrettede trafikken som kom via annonseringen på Glabladet.

Ingar Harsvik – norskeplugins.com
*****************************************************
Jeg kan anbefale Glabladet som annonsør! Prisen på annonseringen lå godt under prisene på sammenlignbare nettsteder. Annonsen min ble lagt inn umiddelbart etter jeg leverte den. All kommunikasjon med Glabladet var rask og effektiv og spørsmålene jeg hadde ble besvart umiddelbart. Jeg fikk følelsen av at Glabladet legger velviljen til slik at annonsøren skal bli fornøyd.

Tonny Kluften – www.lane.no
*****************************************************
Jeg hadde ingen erfaring med internett markedsføring før jeg annonserte hos www.Glabladet.no, dette førte til at jeg måtte ha mye hjelp av Sindre for å få en kampanje på plass. Annonsen Glabladet laget ble akkurat som jeg hadde håpet, og plasseringen ble bedre enn jeg hadde forventet. Allerede første dagen opplevde jeg økning i mine besøkstall, og jeg får et jevnt sig av nye lesere fra Glabladet hver dag.

Pål Kamfjord – www.stbab.com
*****************************************************
Vi opplevde en betydelig økning i besøk og salg etter å ha annonsert på Glabladet!

Ståle Edstrøm – www.brukbarbok.com

_________________________________________________________________

Nyhetsbrev for partnere

For å holde deg oppdatert og bli den første som får vite når nye sponsormuligheter blir tilgjengelig, kan du melde deg på Glabladets sponsornyhetsbrev.

Navn:
Epost:


Glabladet respekterer ditt personvern! Dette nyhetsbrevet er 100% spamfritt. Epostadressen din vil ikke deles med noen og du kan når som helst melde deg ut ved å trykke på en knapp.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2016 | >> Personvern | >> Disclaimer |