Automatisk oppgradering av WordPress er genialt

Oppgraderte akkurat fra WordPress 2.7.0 til 2.7.1 ved hjelp av den splitter nye automatiske oppgraderingen som følger med f.o.m. WordPress 2.7.0. Og det gikk som en drøm. Jeg fikk installert nyeste versjon av WP på et par sekunder, i motsetning til halvtimen det tok tidligere. Jeg har riktignok bare oppgradert manuelt to ganger, men jeg syns det var langt mer stress å oppgradere enn det er å installere for første gang. Godt å vite at jeg aldri trenger å tenke på en manuell oppgradering igjen… (forhåpentligvis!)

Nå som etterhvert alle WP-bloggere begynner å få 2.7-generasjonen installert, har muligens innlegget mitt om «Hvordan oppgradere WordPress» gått litt ut på dato. Jeg ser heller ikke vitsen med å tilby å oppgradere WordPress fra «Lei meg«-siden lenger, og fjernet akkurat denne tjenesten fra listen. Skulle du likevel være i besittelse av en eldgammel versjon av WordPress og trenger hjelp med oppgraderingen, kan du ta kontakt med meg her:)

Legg igjen en kommentar