Bli rik kjapt og enkelt!

Jeg har kommet over en mulighet som er for god til å være sann! Det som en gang bare var en drøm kan nå gjøres mulig for alle. Og det beste av alt: Du kan gjøre det hjemmefra, og det er helt gratis! Du trenger ikke å gjøre noenting for at det skal funke. Dette jobber i bakgrunnen, for deg. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og observere at bankkontoen din vokser og vokser.

Hva KAN jeg snakke om?!

Vel, svaret, min venn, er: Pure 100% god gammeldags bullshit.

Det finnes ikke noe sånt som å «bli rik kjapt og enkelt». Det finnes bare en illusjon om det. Den blir dessverre holdt i live av folk som tror på alt de hører, og som ikke gidder å ta i et skikkelig tak for å komme noen vei her i livet.

Jeg sier som min første sjef sa: – Hvis noe høres for godt til å være sant ut, så er det som regel det!

Folk som frister med å bli rik kjapt og enkelt, er som regel svindlere som selv kun tenker på penger. Den setningen kan virke en smule fordomsfull, men det jeg vil, er å oppfordre folk til å sjekke litt selv, bruke hodet og sunn fornuft. Man skulle ikke tro det var så mye å be om i dagens moderne, siviliserte samfunn, men noen ser ut til å måtte ha det inn med teskje.

Ringer det en bjelle hvis jeg sier The 5 Percent Community? ;)

Gjør en ordentlig bakgrunnssjekk før du hopper på første og beste «fantastiske» mulighet. Ikke alle som tilbyr «gode deals» trenger å være svindlere, men skulle de være det, kan du som regel bare takke deg selv til syvende og sist. Vær varsom, så kan du takke deg selv for at du HOLDT DEG UNNA.

Hehe, jeg kom til å tenke på en gang for mange år siden, da min mor ble oppringt av et støvsugerselgerfirma. Disse støvsugerne skulle visstnok være «sååå» fantastiske, og mamma lot seg overtale til å kjøpe, selv om prisen var på 15-20,000 kroner, så vidt jeg husker. Da den kom frem, viste det seg å være verdens største og mest bråkete støvsuger, som til tross for sine mange «fantastiske funksjoner», skapte mer irritasjon enn glede. Ikke bare var den tungvint å bruke, men den bråkte som man skulle trodd vi bedrev tunnelboring på stugegulvet.

Det endte med et lite helvete av en sak med å få returnert støvsugeren og få pengene tilbake, men det gikk bra til slutt.

Etter noen måneder var jeg på besøk hos en av mine mange ekser. Telefonen ringte og moren hennes tok den. Det var en kjapp telefon hvor moren svarte at hun ikke var interessert og la på. Da eksen spurte hvem det var, svarte moren at det var noen som skulle selge støvsugere.

De ante neppe hvor heldige de var som la på så kjapt. :lol:

Anyway, jeg liker å se på The Real Hustle natt til torsdager på TV2. Der har jeg blitt bevisst på en rekke svindlertriks, så det er også litt derfor jeg poster dette innlegget. I tillegg har jeg lært drøssevis av triks til hvordan vinne drinker på byen. Og by the way, hvis noen vil møte meg på byen, er det bare å legge igjen en kommentar eller sende en mail! Bring cash! :twisted:Legg igjen en kommentar