Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

Bli skribent

Glabladet er på utkikk etter skribenter/bloggere/journalister som ønsker å bidra til Glabladets positive atmosfære med temaer relatert til selvutvikling og ‘gladsaker’.

Bli en fast skribent

Noen raske retningslinjer før du søker:

  1. Hvis du planlegger å skrive om nyheter eller temaer som er kjent for Glabladets lesere fra før, bør du kunne skrive fra en ny innfallsvinkel og presentere gjennomtenkte og velreflekterte analyser/poeng.
  2. Unngå komplisert språk så langt det lar seg gjøre, og skriv eget innhold på din egen måte.
  3. Du bør ikke være fremmed med grunnleggende teknologi som kreves for å skrive et innlegg via CMS-systemet WordPress, som Glabladet drives av. Det er greit om du aldri har vært borti det så lenge du er en person som lærer raskt. Det er ikke stort verre enn å skrive en epost, og du får tilgang til 3 korte opplæringsvideoer ved registrering.
  4. Selv om det ikke er noen minimumsgrense på antall ord i en artikkel bør du minst skrive 3 avsnitt i hvert innlegg.
  5. Hvis du siterer tekst fra en annen kilde, vennligst link tilbake til denne kilden på et passende sted (enten midt i artikkelen hvis kilden blir nevnt, eller helt på slutten).
  6. Du kan utforske arkivet eller trykke på et tilfeldig innlegg for å lære mer om hva slags temaer og innfallsvinkler du vanligvis finner her på Glabladet.

Alle faste skribenter får betalt via Adsense, direkte til sin bankkonto.

Bli en gjesteskribent

Hvis du har noen gode idéer men ikke har tid til å skrive regelmessige innlegg, kan du bidra til Glabladet som en gjesteskribent.

Som en gjesteskribent vil du ikke få betalt for dine innlegg, men det kan hjelpe deg med å få økt eksponering for din blogg eller ditt varemerke på internett. Alle gjesteinnlegg vil inkludere en kort biografi av skribenten på slutten av innlegget, hvor det også vil linkes til vedkommendes blogg/nettside.

Merk: Kun innlegg av høy kvalitet, skrevet med et mål om å genuint hjelpe Glabladets lesere vil bli vurdert. Ønsker du å skrive et innlegg med tanke på å markedsføre deg selv/ditt produkt bør du gå til annonsesiden og bestille en «betalt plug».

Hvordan søke

Glabladet kan være et flott sted for å dele dine idéer og meninger relatert til personlig utvikling, inspirasjon, suksess, tankegang, bloggetips etc. med resten av Norge.

For å søke kan du sende inn en mail til sindre [at] www.glabladet.no eller kontaktskjemaet. Vennligst inkluder noen utdrag fra/linker til tidligere skriblerier. Har du ikke noe å vise til kan du skrive et referat fra idéen du ønsker å skrive om. Skriv også litt om din bakgrunn, en liste over temaer du ønsker å dekke samt hvor ofte du kan bidra til siden.

Takk!

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker