Blogg for moro skyld, ikke for penger

Hvis blogging føles som tiltak for deg, hvis du ikke lenger har det gøy når du blogger, hvis det ikke føles som en hobby men som en jobb, er det kanskje på tide å gi seg. Det er ikke noe poeng i å tvinge seg selv til å gjøre noe. Føler du ikke for det, blir resultatet som regel dårligere, og du kaster bort lesernes tid.

Jeg skulle gjerne gitt en «pep talk» om at kun tapere gir seg mens vinnere jobber til de får suksess, men noen ganger kommer man til et punkt hvor man bør innse realiteter og gå videre til noe annet.

Hvis den eneste grunnen til at du begynte å blogge var for å tjene penger, er sannsynligheten stor for at dette gjelder for deg. For å tjene penger må du gi, og når du ikke kan gi noe som er bra/unikt/nyttig, kommer du ikke til å klare det. Blogging er en treg måte å tjene penger på nettet på, samtidig som det krever mye jobbing av deg. Det er derfor jeg sier: Blogg for moro skyld, ikke for penger.

For min egen del syns jeg fortsatt blogging er gøy, og med den nye retningslinjen jeg har lagt meg på, åpner det for endeløse muligheter for meg. Så dere kan forvente å se meg her i lang tid enda. ;)

Legg igjen en kommentar