Blogget lite i det siste? Dra ut internettkabelen!

Eller USB-dingsen eller hva det måtte være. Å surfe rundt på internett på måfå er en av de største fiendene til en flittig oppdatert blogg. Vi kan fort kjøre oss fast i våre vante ritualer med å meningsløst sjekke for oppdateringer på alle sidene vi følger med på. De største synderne er som regel sosiale nettverk og nettaviser. Deretter blir det mer særegent og individuelt for enhver person. Men det spiller ingen rolle. Bare dra ut den j*vla kabelen og fjern muligheten for å sjekke noe som helst – en periode. Da skal du bare se på at tanketåken forsvinner fort og du kommer på noe du vil skrive, som du lagrer midlertidig i et Word(pad)-dokument.

How do I know this? Jeg skriver selv dette innlegget etter at internett falt ut. Jeg skriver det i et Wordpad-dokument. Jeg kommer til å lime det inn på bloggen når internett blir tilgjengelig igjen. Frustrasjonen over å ikke kunne komme inn på internett ble kjapt snudd om til en idé: «Jeg kan skrive om dette!». Jeg innså at når man rett og slett fratar seg selv muligheten fra å sjekke noe som helst på internett, blir PC’en «internettfri» og man må se på andre muligheter for hva man kan gjøre når man likevel hadde beregnet litt tid foran PC’en.

Mens jeg sitter her og skriver dette er jeg fullstendig klar over at dette er et «enkelt» tips som de fleste sikkert ikke vil gidde å ta innover seg engang. Dette kunne de tenkt på selv. Men betyr det at de faktisk vil gjøre det? Jeg sitter også her og fantaserer om hvilket artikkelbilde dette innlegget skal få. Jeg ser allerede for meg en internettkabel eller USB-dings som tilsynelatende blir dradd ut av en PC. Om den egentlig er i ferd med å settes inn spiller ikke så stor rolle, poenget er at det må være avstand mellom kabelen og PC’en. Hvis et slikt bilde ikke er å oppdrive (og ettersom jeg ikke kan ta bildet selv akkurat nå fordi jeg ble frastjålet kameraet mitt på vei hjem fra Hamburg), vil et bilde av bare en kabel/USB-dings også funke. Hvorvidt jeg overhodet lykkes når det gjelder bildet, vet dere allerede bedre enn jeg gjør i skrivende øyeblikk. :P

Now, i mitt tilfelle er det ikke om å gjøre å ha en flittigst mulig oppdatert blogg. Dette var illusjonen jeg levde under da jeg begynte å blogge, og som jeg er glad for at jeg trodde på den tiden. Glabladets massive arkiv er grunnmuren i Glabladets suksess. Men en blogg som dette forandrer seg over tid. Jeg kan ikke tilfredsstille alle. Men dette var et sidespor (in fact, det var dette mitt neste innlegg skulle handle mer om). Så, ta til deg tipset om å bare rive ut internett innimellom, og se om du kommer på noe å skrive om når du ikke har alle internetts distraksjoner foran deg. Og følg med i neste innlegg hvis du vil lese mer om mitt lille «sidespor» i dette siste avsnittet. :)

Legg igjen en kommentar