Blogginntekt november 2012

Dette er faktisk desembers første innlegg på Glabladet. Jeg har kommet litt sent i gang grunnet en del ting utenfor min kontroll, så derfor tenkte jeg å åpne Glabladets desember-luke litt friskt, ved å banke i bordet med nok en måned hvor jeg har tjent over 20,000 via bloggen min (bare sånn for å minne om at, ja, Glabladet tjener fortsatt penger, og ja, det er fortsatt mulig å tjene penger ved hjelp av en blogg.)

Samlet tjente Glabladet 20,140,50 kroner i november.

Og hadde ikke den ene kunden utsatt oppdraget til nyåret, kunne jeg krysset av for nok en måned over 25,000, men det er jo kjekt å ha noe å se frem til også.

Her er den kompliserte og Einstein-IQ-krevende oversikten:

Reklameinntekter: 1,390,50
Hurtigstartsblogging: 18,750

Innunder den første posten går annonseinntekter, affiliateinntekter og betalte reklameinnlegg, mens den andre posten gjelder oppretting og vedlikehold av blogger/nettsider, altså tjenester jeg tilbyr gjennom bloggen. Den første posten er faktisk usedvanlig liten denne gangen, og har vært høyere alle andre måneder i 2012. *Rødme litt.*

Som vanlig er dette kun snakk om det jeg fysisk (eller digitalt, da) har fått inn på bankkontoen innen månedens 30 (i dette tilfellet) dager. Men flere av annonsene på Glabladet er forhåndsbetalt for et år+, det samme gjelder noen reklameinnlegg, og det er ikke tatt med i denne rapporten (ettersom de ble betalt før november.). Adsense ble heller ikke utbetalt i november, fordi jeg nylig oppdaget at jeg måtte oppdatere kontoinnstillingene mine for å få utbetalt det jeg har tjent der. Ei heller fremtidige inntekter fra Adsense-klikk generert i november, er tatt med i rapporten.

Jeg synes det er enklest å skrive om inntekter på denne måten, ellers blir det altfor mye å holde styr på/regne ut. Mitt mål er selvfølgelig at hver eneste måned skal generere en levelig inntekt, uavhengig av hva og hvordan noe utbetales for.

Så vidt jeg kan se, uten å ha regnet nøye gjennom det, ligger jeg på omtrent samme nivå som i 2011 når det kommer til årsresultat. De årlige inntektsdoblingene som fulgte Glabladet de første årene, har altså begynt å flate litt ut. Men det bekymrer meg ikke – jeg har planene klare. :cool:

Og husk at dersom det går perioder uten så mange nye innlegg på Glabladet, er det mest sannsynlig fordi jeg er opptatt med kunder, eller planlegging av nye tjenester og produkter. Men det kan også hende at jeg bare er lat og ikke gjør noe som helst. Jeg er tross alt en stor forkjemper av å koble av og stresse ned i blant (les: så ofte som mulig.) :)

Håper alle andre bloggere jeg har inspirert opp gjennom årene gjør det bra om dagen. Det gjelder bare å ikke gi seg. Vær kreativ, vær «out there» (tolk det som du vil), og ALDRI gi opp! Jeg har snart vært her i 5 år, og du kan ta deg hardt i rass…eeehh… du kan være sikker på at jeg blir her i 5 år til! :D

Legg igjen en kommentar