Abonner via RSS | epost

Bloggressurser

På denne siden vil du finne alle de nødvendige verktøy for å hjelpe deg å komme i gang med å bli en suksessfull blogger. Hvis blogging er relativt nytt for deg, vet du kanskje at å leie noen til å opprette bloggen for deg kan bli en dyr affære (jeg har sett enkelte ta titusenvis av kroner for dette).

Med disse ressursene, samt mitt 7 dagers gratis e-kurs, vil du være i stand til å gjøre alt selv, for noen få hundre kroner (pris vil avhenge av nøyaktig hvilke pakker du velger hos leverandørene). Og alt vil være gjort på få minutter!

Ressursene, verktøyene og tjenestene på denne siden er sammenlignet side ved side for å gjøre valget ditt enklest mulig. Hvis du har noen spesifikke spørsmål kan du sende inn en mail.

Domene og webhotell

Domene og webhotell kan kjøpes hver for seg (stress) eller sammen (smart). Her er en liste over leverandører av webhotell som også tilbyr domeneregistrering i samme slengen.

Plass Trafikk Database Rabattkode Pris
HostGator 350 GB 3000 GB Ubegrenset Hostgator
(Spar $9.94)
$4.95
DreamHost 500 GB 5 TB Ja Glabladet
(Spar opptil $29)
$5.95
Bluehost 1500 GB 15 000 GB Ja N/A $6.95
One.com 3000 MB Ubegrenset Ja N/A Kr. 10,-
Web10 5000 MB Ja Ubegrenset N/A Kr. 15,-

Bloggdesign

Selv om du ikke kan lage webdesign trenger det ikke bety at du ikke kan ha en fantastisk utseende blogg! Her er noen steder du kan få flotte bloggdesigns til gode priser:

Minste pris Maks pris
Woothemes $79.99 $500.00
Unigue Blog Designs $79.00 $149.00
One-Theme $39.00 $899.00
Studiopress $79.95 $399.95

Bloggverktøy

Disse bloggverktøyene er ypperlige tilleggsfunksjoner for bloggen din. De vil hjelpe deg å “pengifisere” bloggen din og få ting gjort mer effektivt og med mindre anstrengelser:

Pris

Beskrivelse

OIO Publisher $47

OIO Publisher er et annonseverktøy som lar deg selge annonser på automatikk, slik at denne prosessen gjøres enklere for både deg og annonsør. Du kan også bruke OIO Publisher til å rotere bannere med. I tillegg følger det med en affiliatefunksjon, som gjør at du kan selge dine egne produkter og tilby partnere å tjene penger på å selge for deg.

Wordpress Link Cloak $77 Wordpress Link Cloak tillater bloggere å automatisk "cloake" så mange linker de vil via admin-panelet på Wordpressbloggen. Dette gir deg mer SEO-vennlige interne linker og gjør det lettere for deg å holde oversikt.

Epostmarkedsføring

En suksessfull blogg vil ha funnet måter å få så mange lesere som mulig til å bli faste besøkende. Dette innebærer vanligvis et form for abonnement som automatisk informerer leserne når det er nytt innhold på bloggen (RSS) eller i form av epost når du har noe viktig å dele. Følgende tjeneste er en utmerket måte å la dine lesere bli bedre kjent med deg og tilby dem unike tips og triks når det måtte dukke opp:

Pris

Beskrivelse

Aweber $19 Aweber gjør det enkelt å kjøre kampanjer med kraftfulle og enkle epostmarkedsføringsverktøy. Jeg bruker Aweber personlig og anbefaler deg å registrere deg hos dem og starte din epostliste allerede i dag!
www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2011 | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer med bannere

Tekstlinksponsorer