Bloggsponsorer og konkurranser

Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere som er interessert i å sponse Glabladet med et produkt jeg kan gi bort som premie i en konkurranse, mot at sponsoren til gjengjeld får gratis annonseplass i en måned eller to. Detaljene blir vi enig om alt etter hvem som henvender seg og hvilke produkter de kan tilby. Har du et lite firma som ønsker mer publisitet kan en sånn avtale være midt i blinken for deg.

Det vil tydelig fremgå i konkurranseteksten hvem sponsoren er, samt link til nettstedet. Utformingen av konkurransen jeg planlegger å holde er så smart at den vil legges merke til i hele blogg-Norge. Dvs. at den som velger å sponse konkurransen gjør et særdeles smart trekk. :)

Jeg er interessert i å samarbeide med både store og små firmaer som tilbyr aktuelle produkter, gjerne MP3-spillere, PC’er, mobiltelefoner, spillkonsoller osv. Jeg er også åpen for andre ting, så bare spør hvis du lurer på noe!

Glabladet har hatt jevnt over 13000 unike besøkende de siste månedene, og over 100 000 sidevisninger. Dette er meget gode tall, og indikerer bare begynnelsen på noe som kommer til å bli enda større fremover. For mer generell info henvises det til annonsesidene, og er du interessert i et sånt samarbeid kan du kontakte meg via denne siden.

Kjenner du noen som kan ha interesse av noe sånt kan du sende dem et tips om denne muligheten. Og som sagt, er du selv en av dem, ta kontakt:)

Ser frem til et hyggelig og fruktbart samarbeid!

Legg igjen en kommentar