Breaking Bad, bitch!

Her er en liten oppdatering for å forklare hvorfor ingenting hittil i februar har gått som planlagt. Noen ganger kan det faktisk være en god ting.

Den superhemmelige nye tjenesten jeg skulle ha lansert for et par uker siden, er utsatt til i begynnelsen av mars. Hvorfor? Vel, alt det tekniske er på plass. Men på grunn av hvordan dette er lagt opp, vil det bli mer gunstig å lansere det i begynnelsen av en måned, enn midt i, eller mot slutten.

Så hvorfor ble det utsatt i utgangspunktet, hvis alt var klart for lansering? Rett og slett fordi jeg i begynnelsen av februar fikk en uventet stor pågang av nye kunder som ønsket blogger og nettsider. Jeg kan ikke huske sist jeg jobbet med så mange kunder samtidig. Kundene har forskjellige behov og ønsker, så det er mye å holde styr på. Derfor konkluderte jeg med at det ikke ville være en god idé å lansere enda en ny tjeneste på toppen av det hele (jeg vet at min nye tjeneste vil føre til enda flere kunder, sannsynligvis mange fler enn de jeg har jobbet med hittil i februar.)

I disse dager jobber jeg på spreng for å gjøre alle kundene fornøyde, og jeg kommer ikke til å ta inn flere før etter lanseringen i mars, for å unngå at jeg nok en gang skulle bli mer opptatt enn en agurk i et kvinnefengsel.

Jeg ser også helt klart at jeg må jobbe litt med infrastrukturen her. Noe så enkelt som å ha lister hvor jeg krysser av etterhvert som ting blir gjort, for hver kunde, ville ha gjort jobben min mye enklere, så det er noe jeg skal begynne med fremover.

Dette er altså et luksusproblem, et herlig luksusproblem, forårsaket av mitt eget valg om å «jobbe» som selvstendig næringsdrivende (jeg ser på det mer som å «leke» eller «ha det gøy», fordi «jobbing» høres så horribelt ut.)

Anyway…

Den 7. februar hadde jeg bursdag. I den forbindelse ble jeg tatt med en tur til by’n av min snille mamma, som kjøpte DVD’er til meg, og spanderte gratis mat og dessert. :)

Det jeg ikke visste, var konsekvensene denne lille handleturen skulle få. I en pose som inneholdt noen DVD’er fra Platekompaniet, lå det nemlig en «sample-disk» av de første 3 episodene av Breaking Bad.

– «Ah, smart markedsføring», tenkte jeg, uten at jeg gjorde noe mer med den saken de første dagene.

Etter noen flere dager med mye intens jobbing, var jeg sliten og ville gjøre noe helt annet.

– «Jeg får vel se om denne Breaking Bad er noe å se på da, selv om jeg tviler», tenkte jeg…

De som husker innlegget mitt om 24, vet hvorfor jeg helst ikke vil begynne å se på serier: Det tar for mye tid som jeg f.eks. kunne ha brukt på å jobbe med businessen min.

Så takk til de onde jævlene på Platekompaniet som lurer ting oppi posen som jeg ikke har bedt om – tusen takk! Tvilen min ble gjort til skam, og de 3 første episodene ble sett uten pause, og pga. hvordan episode 3 sluttet, MÅTTE jeg finne en übertvilsom streaming-side på nettet for å vite hva som skjedde videre. De 700 irriterende popup’ene og virusadvarslene var f**n meg verdt det.

Jeg begynte å se på denne FANTASTISKE serien for under en uke siden. Jeg har nå skaffet meg de 4 første sesongene, og jeg har nå akkurat begynt på sesong 4…! *Kremt*

Serien er faktisk inspirerende på mange måter. For oss gründere er den inspirerende fordi vi lærer litt om hvordan sette opp og strukturere en business. Riktignok en heller tvilsom business, i denne seriens tilfelle, men leksene er verdifulle likevel. Samtidig får den oss til å tenke over hvordan alle våre handlinger faktisk har konsekvenser for andre mennesker. Det kan være både direkte og indirekte, og ganske skummelt til tider. Karma is a bitch, og denne serien viser på mange måter Law of Attraction i full utfoldelse, for flere av hovedpersonene. Og ja, jeg har begynt å si «bitch» veldig mye nå, og «yo» mer enn før (hvis det var mulig), takket være rollefiguren Pinkman.

For å konkludere: Hvis du har mange fornuftige ting som burde gjøres, hold deg LANGT UNNA Breaking Bad. Men, hvis du av en eller annen grunn har masse tid til overs, tviler jeg på det finnes en bedre serie å se på akkurat nå. Jeg har riktignok ikke sett den ferdig, og de siste episodene har ikke gått på TV enda, men for å si det sånn: En viss intens sluttscene i sesong 3 er alene mer enn grunn nok til å få med seg denne serien. Jeg er sikker på at de som har sett den vet hva jeg snakker om.

Legg igjen en kommentar