Bursdag? Gratuler foreldrene i stedet

Så satt jeg her da, tidlig på morgenen og ikke visste helt hva jeg skulle skrive i bloggen i dag. For første gang siden begynnelsen av 30 dagers forpliktelsen til å blogge daglig, angret jeg litt på den. Men nå er det jo ikke så lenge igjen til den er overstått (12. februar), så ikke tale om at jeg dropper ut nå. Anyway…

Jeg har tilfeldigvis bursdag i dag og tenkte derfor å skrive et kort lite innlegg om at jeg blir opptatt i hele dag og at dere dermed ikke kunne regne med et bedre innlegg enn det. Men så slo det meg at jeg faktisk var litt (kall meg bortskjemt) «lei» av å få så mange gratulasjoner i kommentarfeltet. Jeg fikk jo nettopp det da Glabladet hadde ettårsdag for en uke siden. Og det var veldig koselig. Men så har det seg sånn at jeg foretrekker å få gratulasjoner når jeg virkelig har oppnådd noe, og liker bedre kommentarer (og innlegg) med en viss dybde.

Dette førte meg videre inn på tankene av hva jeg kunne gjøre for å tilføre dette innlegget litt mer dybde. Og valget ble kanskje litt sært, men så er jeg jo heller ikke blant de minst sære skapninger her i verden.

For:

Hvorfor gratulerer man alltid de som har bursdag? Å «fylle år» er ikke noe jeg anser som en stor bragd. Du har ikke oppnådd noe mer enn du gjør hver eneste dag, bare fordi det er nøyaktig et visst antall år siden du ble presset ut av %&@#$..!

Er det ikke da mer passende og relevant å gratulere skaperne av det fantastiske verket deg? Herregud, her har faktisk to mennesker gått sammen i å lage noe av det mest unike denne planeten har å by på, og det ble deg! Du har fylt nok et år, noe som sier noe om kvaliteten på deg. Du har ikke havnet på kjøret så fullstendig at du har mistet livet før nå, noe som er fantastisk. Ikke bare er du solid laget, men du er godt oppdratt også! GRATULERER til foreldrene dine!! :)

Så, daaad. Jeg vet du sikkert leser dette. Du må jo følge med, ikke sant? Vel: Gratulerer med dagen!

Og mamma? Du var jo med på «festen» du også tross alt, selv om du kanskje har fortrengt det. Noe må jo ha skjedd ettersom jeg er her i dag. Så, gratulerer med dagen du også!

Dere lagde meg…!!!!!

:D

Legg igjen en kommentar