CarbonCopyPRO – ferdig hjemmebusiness på 1-2-3

Dette innlegget er en betalt omtale som består av mine egne meninger, og er ikke påvirket av å være betalt. Hvis du vil la ditt produkt eller nettside bli lagt merke til, vennligst se annonsesiden for mer informasjon.

Edit 28.09.09: Jeg vil gjøre leserne oppmerksomme på at Forbrukerombudet og Økokrim i dag har gått kritisk ut mot CCPs markedsføring. Glabladet er ikke knyttet til CCP på noen måte og det følgende er en omtale basert på informasjon jeg fikk fra selskapet. Jeg har valgt å ikke redigere omtalen for å gjengi et riktig bilde av min opprinnelige omtale i forhold til de mange kommentarene. Jeg oppfordrer alle til å bruke sunn fornuft og tenke selv.

CarbonCopyPRO er en komplett businessløsning hvor alt er satt opp til å gå på automatikk for deg. Mannen bak dette systemet, Jay Kubassek, var for et par år siden kun en vanlig selger i Kansas City. I dag har han gjort seg selv til millionær ved å hjelpe tusenvis av mennesker til å tjene penger hjemmefra ved hjelp av hans «carbon copy»-markedsføringsteknikker.

Han har satt seg et vanvittig mål: Å skape 100 nye millionærer (i dollar) innen utgangen av 2012. Blir du hans neste «suksesshistorie»?

Hva det er

CarbonCopyPRO (CCP) er en business som selger «business in a box». Du får en komplett pakke på døren som inneholder 3 opplæringsdvd’er og 2 bøker som tar for seg nøyaktig hva CCP er, hva som skal til for å lykkes og hvilke verktøy du skal bruke. Du får også tilgang til ditt eget brukerområde på nettet som inneholder opplæringsvideoer, calls og alt du måtte trenge for å drive businessen og holde oversikt over dine inntekter, utgifter, besøkende, leads, medlemmer osv.

Hva du gjør

Alt du trenger å gjøre er å markedsføre. Du trenger ikke rekruttere venner, familie, ha sammenkomster og møter, selge til fremmede eller løfte telefonrøret igjen. Alt er tilrettelagt for deg slik at du kan konsentrere deg om markedsføring.

Det fungerer litt som affiliatemarkedsføring gjør for bloggere. Du får din egen side, lik den på CarbonCopyPRO.no, samt ca. 20 ferdige hjemmesider fra CCP, og alt du trenger å gjøre er å drive trafikk og skaffe kunder via siden din. Alt de gjør der og da, er å registrere seg hvis de ønsker mer informasjon, og deretter tas de til en utfyllende salgsside hvor de kan velge å investere ca. 300 kroner.

Hvordan du tjener penger

I følge Hasse Andre Johnsgård, CCPs norske representant, finnes det knapt nok noen annen business som er så proff som denne. Alt går på automatikk og du tjener for hvert salg du får.

Dette er visstnok (i følge Hasse Andre) ikke noen form for MLM eller pyramideselskap. Du tjener ikke penger på å verve andre kunder, men på salg. Du får din egen business hvor du selv sitter på topp.

For å komme i gang investerer du i en såkalt Application Kit som koster ca. 300 kroner. Deretter kan man også velge å kjøpe «BIB» (Business In A Box), som koster ca. 3000 kroner. Det er en pakke som inneholder alt du trenger for å drive en seriøs business.

Hva du trenger

For å komme i gang med denne muligheten, trenger du faktisk ingen forkunnskaper. Du vil få veiledning underveis og lærer tingene etterhvert som du blir medlem. Det eneste du må investere i foruten Application Kit, er eget domene og webhotell som siden din skal settes opp på.

Hva som skjer når du blir medlem

Hvis dette virker som en mulighet du vil vite mer om, registrerer du bare navnet ditt og epostadressen din på www.carboncopypro.no. Det er gratis og uforpliktende, og Hasse Andre vil personlig hjelpe deg med å sette opp siden din og komme i gang. Han har jobbet heftig med en medlemskapsavdeling på norsk som inneholder forum, aktivitetskalender og nedlastingssenter med mulighet for bl.a. å laste ned epost-scripts de bruker, ferdige annonser og ebøker.

Du blir en del av et lag (Team Norway), men det er opp til deg selv hvor mye penger du tjener. Det stilles ingen garantier for at du vil tjene penger på dette, og som ved alle andre muligheter til å tjene penger på business, må du regne med å jobbe for det selv. Ingenting har noensinne kommet gratis.

Personlig konklusjon

Det er viktig for meg å presisere at jeg personlig ikke har prøvd ut deres system, men jeg har likevel fått tilgang til en brukerkonto for å se litt hvordan ting fungerer og henger sammen. Det er mye å sette seg inn i med en gang, men Hasse vil veilede deg gjennom prosessen sånn at opplevelsen gjøres enklest mulig for deg.

Det er ikke mulig for meg å si noe om hvorvidt dette er en god mulighet du bør satse på eller om du bør holde deg unna. Det vil variere fra person til person. Jeg tror dette er en genuin mulighet, og det finnes allerede noen i Norge som tjener 10-75 000 kroner på dette i måneden. Men for å lykkes må du stå på. Dette er bare enda en mulighet av mange, og uansett om du vil tjene penger på blogging, selge informasjon eller markedsføre en business (som her), må du jobbe hardt og kontinuerlig for å oppnå store summer selv.

Hvis du tror du har det som skal til, go for it! Husk at alt er klargjort, alle detaljer er tatt hånd om, og du trenger bare å begynne markedsføringen. I verste fall taper du 300 kroner og utgiftene for webhotell og domene samt det du måtte ha brukt for betalt markedsføring. I beste fall kan dette være inngangsbilletten til et økonomisk uavhengig liv. Hva har du i tape på i det minste å registrere deg for mer informasjon?

Jeg går verken god for dette produktet, eller fraråder deg å prøve. Jeg omtaler kun denne muligheten på nøytralt grunnlag, og lar det være fullstendig opp til deg selv hva du ønsker å gjøre videre.

Hvis du har konkrete spørsmål angående CarbonCopyPRO og deres tjenester, har Hasse Andre lovet å stille opp her i kommentarfeltet, så benytt denne sjansen til å spørre dersom du lurer på noe.

Legg igjen en kommentar