De 20 første minuttene av The Secret

Etter gårsdagens anmeldelse av boken The Secret (Hemmeligheten), ble mange nysgjerrige og interessert i å vite mer. Derfor bestemte jeg meg for å dele et klipp fra filmen som jeg fant for mange måneder siden på YouTube. De som la det ut har fått tillatelse til å la det ligge der, og man får se de 20 første minuttene av filmen.

Filmen kommer til Norge en eller annen gang, men datoen er ikke fastsatt. Boken er imidlertid kommet allerede, med norsk oversettelse. Den kan kjøpes hos Bokkilden eller Haugen Bok (fraktfri levering). Les min anmeldelse av boken her.

Ellers vil jeg nevne at hvis noen har prøvd å kontakte Glabladet uten å komme gjennom i det siste, så er det fordi det var en feil med kontaktskjemaet, som gjorde at linjeskift ikke gikk gjennom. Dette er nå fikset, og det skal virke som det skal.

Så hvis noen der ute sitter inne med en historie om hvordan Law of Attraction har funket for deg, så send den gjerne inn. Det kan være aktuelt å dele sånne historier offentlig her på Glabladet, hvis dette er greit for innsenderen. Dette for å gi inspirasjon og spre flere glanyheter til folket. Jeg har personlig hørt svært mange fascinerende historier om dette. Jeg kommer til å dele fler fra mitt eget liv også. Så bare send inn!

Ellers er planen å skrive en oppfølger til «Ofte stilte spørsmål om Law of Attraction», så hvis noen har spørsmål så send gjerne de inn også. Glabladet vil være en brukervennlig og interaktiv nettavis, som lesere kan være med å påvirke. Det er altså stor sjans for at akkurat dine spørsmål blir besvart i neste runde.

Men nok preik, let’s hent some popcorn og snurr some film! (Og øve deg i engelsken på en og samme gang!) (Vi leker ikke personlig utvikling her, skjønner du!) :)

Legg igjen en kommentar