Det aller viktigste spørsmålet du kan stille deg

Dette gjesteinnlegget er sponset og skrevet av Morten Hake.

Du har kanskje hørt mange suksessfulle folk, coacher og guruer snakke om kraften av å stille seg selv spørsmål. Kraftige spørsmål sender hjernen på et søk etter et kraftig svar. Negative spørsmål kan sende deg rett ned. Motiverende spørsmål kan få deg til å se muligheter og ta handling.

So med andre ord; spørmål forandrer liv(!) og de spørsmålene du stiller deg selv kan – og VIL – forandre livet ditt også. Og nå vil jeg dele med deg det potensielt aller viktigste spørsmålet du noen gang kan spørre deg selv (om du svarer ærlig!). Det kan hende du ikke kan svare det akkurat nå og det er greit. Dette er IKKE tiden å bruke det klassiske “fake it untill you make it” tipset.

Det er ikke noe riktig eller galt svar. Uansett hva ditt svar kommer til å bli så kan du bruke det til å forbedre eller forandre livet ditt, men du er nødt til å være ærlig.

Jeg ble selv stilt dette spørsmålet for et par år siden av min venn og mentor, Michael Lassen og ikke bare spørsmålet i sev selv og måten han kom på det men hva han utviklet som et resultat av det er HEFTIG.

Jeg vil gå så langt som å si at det kanskje er den store grunnen til hvorfor noen folk er suksessfulle og andre ikke – selv om de har det som trengs.

Okay, så her kommer det. Husk å vær ærlig, det er mulig du har et svar, og det er mulig du ikke har et svar….

Husker du når og hvor du bestemte deg for å virkelig bli suksessful?

Det var det! Husker du når og hvor du bestemte deg for å lykkes i livet og utfylle ditt absolutt fulle potensiale? Gi det litt tid…

Ok, om du hadde et svar med en gang, så er det kult. Om du ikke hadde et svar med en gang så er det kult også.

Michaels poeng er som følger…

Når han begynte å stille spørsmål til noen veldig suksessrike personer han kjenner hadde de ALLE et svar og det tok dem ikke mer enn 20-30 sekunder å komme på det.

Og når han spurte folk som enten ikke var suksessfulle eller hadde realisert sitt potensielt ende, hadde de IKKE noe svar.

Han la også merke til det samme etter å ha studert og lest om veldig suksessfulle folk. Det virket som det var en spesifik tid i livene deres der de hadde tatt den avgjørelsen. Avgjørelsen om å virkelig lykkes.

  • Anthony robbins når han måtte ta oppvasken sin i sitt badekar.
  • Jim Rohm når en speiderjente spurte om han ville kjøpe noen coockies og han ikke hadde nok penger til å kjøpe dem.
  • Og en av Michaels mest suksessfulle venner husker da han var på McDonalds og så sin venn jobbe der og ta en øyeblikkelig beslutning på at “Ikke F**n om jeg noen gang skal måtte gjøre det

Det morsomme er at Michael fortalte meg at da han hadde oppdaget dette gikk det opp et lys for han…

“Shit! jeg har ikke noe svar selv!”

Og dermed startet oppdagelsesferden og reisen mot å bryte ned prosessen for å kunne skape den avgjørelsen med vilje.

Så tenk på det…

Om du ikke har tatt den avgjørelsen (og det hender underbevisst ofte), kan dette da være grunnen til at du enda ikke er der du ønsker å være? At du ikke er fult så suksessful som du ønsker å være? Og du vet dypt inni deg at det er mulig, men for en eller annen grunn har du ikke oppnådd det enda?

Men det kan også være noe annet…

Jeg er enig med Michael når han sier at det kan definitivt være den ene store grunnen.

Han tror det er to mulige grunner til, og dette er noe av hva jeg fikk han til å snakke om forrige uke under opptaket som jeg gjorde med han.

Hovedtemaet på online-treningen var hans Congruent Man™-konsept som dreier seg om hvordan menn kan oppnå suksess i forhold og med dating med langvarige resultater ved å være ditt beste selv mulig UTEN å være avhengig av forføring- og sjekketriks og manipulative teknikker.

Jeg har valgt å dele opptaket i en uke til, slik at flere kan dra nytte av treningen.

Så hvis du vil lære mer om disse 3 hovedgrunnene som holder folk fra å lykkes eller å nå deres potensiale, så gå til: Congruent Man-opptaket.

Folk elsket virkelig innholdet i den online-treningen og mange mener vi burde ta betalt for det.

Om du søker etter bedre måter å oppnå mer suksess med dine forhold og bli bedre med damer, styrke ditt inner-game og bedre din selvtillit så er Michael i ferd med å starte et 8 ukers oppfølgingsprogram som er lagt opp som et steg-for-steg guide til suksess. Les mer om det her: Congruent Man™

Morten Hake

  1. Om du lurer på noe, eller bare vil connecte, så kan du nå meg påmortenhaugumhake@gmail.com

***

Ønsker du også greiene dine omtalt på Glabladet? Ta kontakt her.

Legg igjen en kommentar