Diskusjonsforum

Flere av Glabladets lesere har foreslått at jeg bør opprette et diskusjonsforum her på Glabladet, noe jeg selv har hatt i tankene siden starten. Jeg tenkte aldri at det ville skje med det første, men ettersom interessen ser ut til å være der, er det gode sjanser for at dette kan fremskyves.

Målet med dette forumet er å skape en møteplass for folk som vil hjelpe hverandre å utvikle seg og vokse. Det skal bli et sted hvor man kan diskutere viktige og interessante ting på en intelligent måte, og treffe likesinnede mennesker. Det spiller ingen rolle om forummedlemmer er enig eller uenig med mine personlige synspunkter – jeg er ikke alltid enig med meg selv engang. Forumet skal bli et sted hvor man kan dele idéer, råd og historier, hjelpe hverandre å vokse, og få nye venner.

Forumet vil inneholde kategorier fra det jeg vanligvis skriver om her på Glabladet, sånn at folk enkelt kan finne frem til det de er mest interessert i.

Dette er enda et godt stykke inn i fremtiden, jeg må bl.a. ordne med dedikert server og andre tekniske detaljer. Men jeg tenkte å lufte tankene for dere allerede nå, og gjerne motta noen tilbakemeldinger på hva dere syns om dette. Kom gjerne med innspill, idéer og forslag. Og stem på pollen:

[edit 04/04/2021: pollen er utgått]

Diskusjonsforum på Glabladet?

  • Flott idé, gleder meg!
  • Syns det er en dårlig idé!
  • Hmm, kan jo bli interessant..

Legg igjen en kommentar