Du blir hva du tenker

20.07.2017 – en fantastisk sommerdag på vårt idylliske landsted, i skjønn harmoni med buhunder og lek. (Her var det voldsomt med superlativer. Men hey – gode minner. I’m not lying. Øh, men så over til det innlegget skal handle om:)

I all enkelhet kan meldingen bak bøker som The Secret oppsummeres med følgende setning: Du blir hva du tenker. Verre er det ikke å forstå filosofien. Tankene våre virker inn på handlingene, og handlingene virker inn på resultatene vi oppnår her i livet. Hvis du kan skjønne det, har du skjønt den store Hemmeligheten.

Et enkelt eksempel kan være at du vil gå på kino. Hvis du bestemmer deg for å følge opp denne tanken, vil du foreta de nødvendige handlingene som kreves for å oppnå resultatet av å sitte i kinosalen. Og alt sammen begynte med en tanke. Men visste du at du selv er i stand til å bevisst velge hvilke tanker du vil tenke?

Tenk på de utrolige mulighetene som da åpner seg! Hvis du kunne tenkt en tanke og du deretter tok de riktige handlingene for å oppnå enhver tanke! Eneste forskjellen på å tenke «Jeg skal på kino» og «Jeg skal bli rik» er simpelthen at du vet hva du må gjøre for å dra på kino. Du vet ikke nødvendigvis hva du skal gjøre for å bli rik.

Men her kommer Law of Attraction inn i bildet! Nå som du, ved hjelp av å lese på Glabladet, begynner å bli mer og mer bevisst på Law of Attraction, og du klarer å stole på det, så vil du oppnå dine tanker uansett hva. Hvis du er syk og vil bli frisk, hvis du er fattig og vil bli rik, hvis du er i kalde Norge og vil til syden. Du kan oppnå akkurat det du vil. Du trenger ikke å ha penger akkurat nå eller tro på mirakler. Du trenger bare å tro på den kraftigste loven i universet.

Alle lærerne i The Secret er folk som har gjort stor suksess. Samtlige av de har en god del penger på konto, mer enn du får i A4-jobben din. Hvordan i alle dager kan du da rettferdiggjøre å ikke høre på dem? Disse folkene vet hva de snakker om, og de er ikke noe annerledes enn deg og meg. Faktisk, hadde de ikke visst om loven om tiltrekning, kan det godt hende de hadde slitt i A4-jobber selv!

Begynn å visualisere det du ønsker deg, og forestill deg at du er der allerede! Da vil du også bli hva du tenker. Som jeg har nevnt før, så jobber loven om tiltrekning som tyngdekraften. Den gir ingen spesialbehandling, men det hjelper å være klar over den. Tenker du på en negativ måte, vil du dra mer negativt inn i livet, og tenker du på en positiv måte vil du dra mer positivt inn.

Du er heldig som vet om dette. Du kjenner helt sikkert han ulykkesfuglen som aldri opplever noe flaks. Som må kjempe for den minste lille ting. Tenk at en liten forandring i tankene hans kunne forandret alt! Kanskje din oppgave blir å fortelle dette til han. Eller tipse han om Glabladet. I følge loven om tiltrekning er det viktig å gi for å .

Man vil aldri få loven om tiltrekning til å virke til sin fordel hvis man ikke gir. Å holde denne hemmeligheten for seg selv er oppskriften på å feile. Grunnen er enkel: Hvis du frykter «konkurranse» vil du tiltrekke deg konkurranse! Hvis du derimot ikke er redd for konkurranse, og ser på det som en positiv utfordring, så kommer du til å lykkes uansett!

I neste uke skal jeg poste en hel serie i Law of Attraction her på Glabladet. Verdt å få med seg for alle som ikke skjønner helt hvordan og hvorfor dette fungerer, samt hva du kan gjøre for å bruke dette til din fordel nå. Det er mulig. Tro det!

Har du opplevd at Law of Attraction virker? Send inn din historie, og sjansen er stor for at den kommer på trykk i Glabladet i nær fremtid!

Legg igjen en kommentar