Du er allerede rik

Selv om det kan være vanskelig å tro det, er du allerede rik. Kanskje du ikke føler deg rik hvis du sitter med gjeld til langt oppover knærne, konstante utgifter og en lønn som bare så vidt strekker til hver måned. Hvordan i all verden kan jeg påstå at du er rik under slike omstendigheter? Vel, la oss se på det store bildet.

I forhold til flesteparten i verden lever du et drømmeliv!

Den grufulle realiteten er at verden er full av mennesker som ikke har noenting. 3 milliarder mennesker må klare seg med under 15 kroner dagen, mens 1,3 milliarder mennesker lever på rundt 5 kroner dagen. 70% av de som lever på 5 kroner dagen er kvinner. Kvisetrynene som jobber for «luselønn» på McDonald’s tjener mer enn 75% av jordens befolkning. I mange deler av verden er det folk som ikke har mat. De har ikke tilgang til medisiner eller leger. De jobber ikke i et kontor med air condition. Og de har ikke tilgang til internett ( :shock: ).

Kanskje du sliter. Kanskje du bekymrer deg for familieøkonomien. Kanskje du blir dårlig av å lure på hvorvidt du har nok penger til å forsørge deg og dine. Kanskje lever du fra lønning til lønning. Kanskje kredittkortselskapene jakter deg som en hund. Kanskje du tror at det ikke er noe du kan gjøre med det. Men det finnes noe å gjøre med det. Og du kan begynne her og nå.

Vær takknemlig for det du har

Du kan sette pris på, og være takknemlig for det du har. I forhold til folk flest i verdenssammenheng, lever du et drømmeliv. Du tenker kanskje at livet ditt suger, men det finnes milliarder av mennesker som gladelig ville ha byttet plass med deg.

Se deg om. Ta en titt på alt du allerede har; mat, klær, venner, familie, leker, teknologi, etc. Jeg er ganske sikker på at du har nok mat til middagen i kveld og frokost i morgen tidlig. Du har sannsynligvis nok veksel i lommen din til at du kan kjøpe en kaffe latte mokka choko latta jaja på den nærmeste Deli de Luca’en. Du har varme der du bor og kanskje til og med air condition. Skapet ditt har sikkert en del klær, og hvis du er kvinne, vet jeg at du har mer enn ett par sko. Jeg vedder på du har en mobiltelefon, farge-TV, data og internettilgang.

Negativ tenking = negative resultater

Slutt å dvel ved det negative og fokuser på det positive. Har du lagt merke til at når du tenker på regninger, får du bare mer regninger? Det er Law of Attraction at work. Du tiltrekker deg det du er, og du er hva du tenker. Forandre tankegangen din, og du vil forandre livet. Hvis du alltid tenker: «Livet mitt suger!», vil du tiltrekke deg ting som suger. Hvis du er takknemlig for alt du allerede har, og begynner å tenke: «Livet mitt er fantastisk!», vil du tiltrekke deg fantastiske ting! Det virker ikke alltid logisk, men det er sånn det funker.

Jeg anbefaler at du tar deg noen minutter hver dag til å telle dine goder. Så sier du «takk» for at du har goder å telle – haugevis med mennesker i verden har ikke det. Det er et trist faktum at folk flest ikke verdsetter det de har før det er borte. Ikke la det skje med deg.

Begynn å tell godene dine og sett pris på det du allerede har og du vil begynne å føle deg bedre. Hele ånden din vil få seg et løft. Dine frykter og bekymringer vil gå bort. Du vil føle mindre stress og vil ikke være i et slikt dårlig humør hele tiden. Og viktigst av alt; du vil åpne deg for alle godene universet har i vente for deg.

Legg igjen en kommentar