Du taper bare når du slutter

Å lykkes er ikke så vanskelig når du tenker på det. Alt som kreves er utholdenhet og en minimal mengde sunn fornuft. «Sunn fornuft»-delen går ut på å lære av dine feil og sørge for at du ikke gjentar dem. Hvis du klarer det, og er villig til å fortsette å prøve, vil du før eller siden lykkes.

Jeg sier ikke at det er enkelt. «Fortsette å prøve»-delen kan være nokså tungvint til tider. Det kan hende du må ofre tid med venner, underholdning, reiser og mye mer. Men hvis du er villig til å betale den prisen, vil du som sagt lykkes, før eller siden.

Husk: – «Entrepreneurship is about living a few years of your life like most won’t, so that you can live the rest of your life like most can’t!»

Med andre ord vil du bare tape i spillet hvis du kaster inn håndkleet og gir deg. Selv om du fortsetter å feile til du blir blå og grønn i trynet, vil det fremdeles ikke være over inntil du enten slutter, eller endelig klarer det. Dette er de eneste mulige utfallene.

Du har sannsynligvis hørt om spillet Angry Birds, ikke sant? Det er det mest populære spillet på mobile plattformer akkurat nå, med over 1 milliard nedlastinger (inkl. alle versjoner i alle formater) siden lanseringen i desember 2009. Som en konsekvens av denne suksessen, er Rovio, selskapet bak spillet, nå verdt over 2 milliarder dollar.

Hvordan klarte de å få en slik hit? Med utholdenhet og litt sunn fornuft. Hvordan jeg vet dette? Fordi de lanserte 50 spill som ikke kom noen vei, før de traff blink og gjorde et kvantesprang med Angry Birds.

Du taper bare når du slutter.

Legg igjen en kommentar