Effektive sjekketriks for positive tenkere

Som nylig singel har jeg funnet ut at jeg vil prøve å gjøre noe med akkurat det. Derfor har jeg registrert meg litt rundt omkring på diverse datingsider på nettet. Jeg er ikke akkurat ny til hele opplegget med å møte jenter fra nettet. Faktisk hadde jeg nesten et «online harem» tidligere, hvis det går an å bruke det uttrykket. Det sier jeg ikke for å prøve å skryte, men for å illustrere hvordan det faktisk lå an.

Forskjellen på den gang og nå, er at den gangen «prøvde jeg ikke». Det bare ble sånn. Jeg var ikke på datingsider heller, men vanlige sosiale nettverksider (i Nettby-sjangeren). Jeg bygget meg opp som en aktiv bruker og «alle» visste hvem jeg var. Konsekvensen var at jeg fikk en slags status, og kom utrolig lett i kontakt med jenter. Ofte var det de som tok kontakt først.

Jeg hadde en flørtete tone med opp til flere av disse. Jeg var rett og slett et ludder. :P

Det ble både telefoner, møting, ting jeg ikke tør å skrive nå som foreldrene mine vet om Glabladet, og faktisk kjærester i to av tilfellene. Det var en artig tid, fylt av både glede og skuffelser. Til slutt fant jeg hun jeg trodde var den rette. Hun het Renate, og bør ikke være et helt ukjent navn for folk som har fulgt med på Glabladet en stund. ;)

Meeen:

«Everything that has a beginning has an end»
– The Matrix

«All good things come to an end»
– Nelly Furtado

«Nei, nei, gutt. Dette må bli slutt!»
– Gammel norsk folkevise :p

Så det var vel bare et spørsmål om tid… :roll:

Don Sindruan enters the building… Again!

And he is ute av trening. Det er bare å innse at 3 års nedbrytelse av mine skills og evner med jenter til fordel for «evig»varende kjærlighet og lykke med noen jeg trodde var den rette for meg, har satt sine spor. Jeg må smøres…(!)

For, det må jeg si. Er det noe som irriterer meg grenseløst, så er det folk som registrerer seg på datingsider, som ikke engang gidder å svare på meldinger. Det er forsåvidt greit hvis de faktisk er innom profilen og finner ut «ikke noe for meg», men når de ikke er det engang? Da blir Sindre i fantehumør. :P

Du har sikkert hørt noen anbefale deg at dersom du vil ha en spesiell jobb, bør du ringe og ringe, henvende deg på alle måter, mase og gnåle til de ikke orker mer, og ansetter deg. Det er jo et triks som kan funke, hvis du er ekstremt tålmodig og har masse pågangsmot.

Jenter som ikke svarer på mine meldinger, uten å engang ta en titt på min profil/bilde, får smake en dose av «pågangsmot-Sindre». :) Jeg tar ikke et «ikke-svar» som et nei. Når de selv befinner seg på en datingside vet jeg at de er der for en grunn. Og da får de se å svare også.

Hvordan luke ut ugresset kjapt og effektivt

Og her kommer vi til det punktet i innlegget som tittelen sa noe om: Effektive sjekketriks for positive tenkere. Hvis du har tenkt å ta deg nær av avvisninger kan du like godt la vær å registrere deg på slike sider. For du VIL bli avvist. Enten direkte eller i form av et «ikke-svar».

Og med min metode kan du sørge for at du får det inn med teskje… Eller, at du faktisk får kontakt med en hyggelig person. ;)

Et eksempel fra virkeligheten:

Så, jeg var nyregistrert på et av disse stedene. Fant en tilsynelatende hyggelig jente som så ut til å matche meg bra, i følge matchingsystemet på siden. Hun var den første profilen jeg sjekket ut, og den første jeg skrev til. På bildet lå hun inntil en hund, og det så ut som at hun ikke akkurat hadde så mye klær på seg.

Så jeg sendte en helt vanlig, hyggelig melding, hvor jeg sa at hun var den første jeg skrev til, samt spurte om hvordan det gikk i hennes jakt på den rette.

Meldingen ble etterhvert lest (man kan se når vedkommende har lest en melding), men ingen svar. Ikke engang et besøk på min profil, noe som er ganske vanlig når man får en melding. Dette har jeg fått bekreftet i de senere meldingene jeg har sendt til folk.

Så etter en dag bestemte jeg meg for å prøve en ny tilnærming. I stedet for fjas og «småprat», prøvde jeg å tenke: «Hvordan få denne jentas oppmerksomhet?». Det jeg kom opp med var følgende geniale setning:

«Har du hatt seksuell omgang med den hunden eller?» (…etterfulgt av et mer «vanlig» spørsmål»).

Vel, jeg kan love deg at jeg fikk respons. :P Men kanskje ikke den mest hyggelige.

Lenge leve god, norsk arroganse

(..) Du tok ikke hintet da jeg ikke svarte nei? (..) Det spiller ingen rolle at vi har en god match, jeg er omtrent like interessert i deg som å slikke asfalt (..) Jeg ville ikke tatt i deg med en ildtang engang (..) Du er for ung, for lav, for dum og for patetisk (..)

Holy crap!

Suksess! :D

Jeg fikk respons, og jeg fikk bekreftet mine mistanker om at vedkommende var et arrogant lite fjortistroll som sannsynligvis er bortskjemt med meldinger og ignorerer samtlige for å føle seg ettertraktet. Blant de største tegnene på lav selvtillit hos altfor mange jenter, dessverre. (Maken til innøvde utskjellingsreplikker har jeg ikke sett… Mon tro om ikke flere gutter har fått tilsvarende opplevelse hos denne stakkars damen!)

Jeg ville aldri i livet blitt sammen med noen som reagerte sånn. Det spiller ingen rolle hvilke grunner hun hadde. Tåler hun ikke en spøk kan det ganske enkelt være det samme. Jeg svarte henne høflig tilbake (til tross), og ønsket henne et fint liv. :) (Stakkars gutt som ender opp med henne… Stakkars, stakkars gutt!)

Vel, jeg kan tenke meg hva mange av dere tenker nå… «Men Sindre… Det der var jo direkte frekt av deg i utgangspunktet.»

Joda. Men det var en del av en gjennomtenkt plan.

Når intet annet funker kan man prøve ekstreme tiltak

Jeg innrømmer det. Jeg har nulltoleranse for folk som oppfører seg på den måten. Jeg har selv opplevd mobbing og vet hvor sårende det kan være å få slengt en sånn type tilbakemelding i trynet. Men jeg kunne ikke brydd meg om akkurat denne «avvisningen» om jeg så hadde prøvd. Hvorfor? Fordi jeg vet at det er hun som har problemer med seg selv. Og ikke meg.

Jeg spilte simpelthen «prøve-å-få-oppmerksomhetsspillet», og atpåtil på en datingside. Jeg ser at jeg definitivt er litt rusten på dette området i forhold til tidligere, men dette var tross alt den første meldingen jeg sendte ut til noen, og jeg lærer fort. ;)

Det er bare én ting å si når man kommer over den slags: Next! :)

Jeg har lest mye om sjekking av damer i det siste. Jeg har lært mange teknikker og metoder av dyktige «forførere» og Pickup-artists. Noen av dem mener at «en mild fornærmelse» faktisk kan være et godt utgangspunkt. Du skal ikke være direkte frekk og vemmelig; poenget er å gjøre et inntrykk. Skape en gnist, på en måte. En negativ gnist er bedre enn ingen gnist.

Derfra har man (de som har skills, hvert fall) mulighet til å bygge videre på jentas reaksjon, og snu det til riktig retning igjen. En del av opplegget er noe som kalles «push/pull». Man skal «dytte» henne litt vekk, samtidig som man skal «dra» henne litt tilbake. Alt i en fin balansegang selvfølgelig. Ikke for mye av det ene eller det andre.

Dette hadde jeg i tankene da jeg skrev den meldingen. Jeg brukte «push», kan du si, og fant egentlig bare ut at jeg ikke trengte å ta meg bryet med noe «pull». Hun var ikke verdt hverken pull eller pul fra min side. :P (Hah!)

Tingen er at jenter på slike nettsteder som regel får langt mer meldinger enn gutter. Poenget må derfor være å skrive noe annet enn «Hei søta, fint bilde, skjer a?», og heller skille seg ut. Jeg vil dog understreke at jeg tillot meg å ta litt ekstra hardt i i dette tilfellet fordi hun slo meg som nettopp den typen jente jeg trodde hun var; arrogant. Jeg ville rett og slett teste mine mistanker.

Et vellykket eksempel av samme type

Fortvil ikke. Det kan funke positivt å skille seg ut også. Selv om man kommer med en kommentar noen ville syntes var frekk. Det gjelder egentlig bare å være litt pågående, uten å «mase». Får man blankt avslag, er det jo greit, «next». Alternativet er å få «napp» og det fikk jeg også, hos en annen. :)

Jeg sendte henne en melding som hun ikke svarte på, men hun besøkte i det minste profilen min. Etter en dag uten svar, gikk jeg inn på hennes profil igjen for å se om det var noe der jeg kunne bruke i en ny melding. Løsningen lå (nok en gang) i selve profilbildet. Bildet var tatt ovenfra og ned, slik at man kunne se halve den ene puppen. :P

Dermed kommenterte jeg nettopp det. «Ser at du viser halve puppen på profilbildet. Smart trekk.. Du får sikkert mange meldinger pga. det (..) Men jo flere meldinger du får, jo vanskeligere er det å vite hva man skal velge (..) osv».

Skrev en ganske lang avhandling om dette med hva gutter finner tiltrekkende i forhold til jenter osv. Og jammen fikk jeg et hyggelig svar til slutt. Hun sa bl.a. at jeg visste hvordan man skulle skaffe noens oppmerksomhet, og at hun hadde vært for opptatt (besøk) til å svare osv osv. Hun kommenterte også videre på dette med puppen, og viste dermed at hun syntes det var greit å snakke om det. Vel, sånne jenter liker jeg! :)

Er hun god nok for deg?

Denne siste delen er kanskje mest beregnet for oss gutta, men jenter som har lest hittil er selvfølgelig velkommen til å lese videre, de også. ;)

Vi gutter tenker ofte at vi må imponere en jente, få henne til å like oss, etc. Joda, det er viktig i mange sammenhenger. Men jeg vil foreslå en annen måte å tenke på. Hvorfor ikke få henne til å bevise at hun er god nok for deg? Prøv alternative tilnærmingsmåter. Det du tror funker, er sikkert det samme som omtrent alle andre gutter «tror funker», og dermed det samme som hun har hørt tusen ganger før. Vær original og kreativ. Bruk push/pull. Tøys litt med henne og ikke spør henne om de samme vanlige, kjedelige spørsmålene, i det minste ikke før hun er tydelig interessert i deg.

Jeg er nok litt kjapp med å skrive dette innlegget da jeg kun har skrevet til 3-4 stk foreløpig. Men jeg akter i hvert fall å gjøre det som trengs for å komme meg videre i livet nå. Jeg kommer til å bruke «alternative» metoder for å bli kjent med nye jenter. Enten funker det (woohoo), eller så funker det ikke (your loss!).

Jeg prøver å tenke litt i baner av «hva er det med deg som gjør at du fortjener meg?!» – totalt motsatt av hvordan jeg har tenkt før. Men det er logisk at dette er noe som skal gå begge veier, ikke sant? Vi gutter må slutte å gi jentene alt rett opp i fanget. Vi skaper bare større vanskeligheter for hverandre, samt større frustrasjon hos det «sterke» kjønn.

Så neste gang du er på byen eller prøver å sjekke opp damer på nettet, eller på bussen eller hvor som helst: Dropp de innøvde sjekketriksene du leser om overalt. Finn på noe smartere. Skap en gnist. Bare ikke vær stygg eller slem. Det går en grense et sted, en grense jeg nok selv må øve på å holde meg innenfor. ;)

Legg igjen en kommentar