Epostmarkedsføring = penger i banken

Tenk deg at du kunne trykke på en knapp… og dermed tjene penger! For godt til å være sant? Ikke egentlig…

I dette innlegget skal jeg fortelle deg hvordan jeg tjente 5500,- i går, kun ved å trykke på «den magiske knappen».

Her er bakgrunnshistorien:

Min lille internettvirksomhet har vokst i det siste. I takt med at jeg har tjent mer penger, har også utgiftene blitt større. Jeg har alltid vært flink til å spare, men i løpet av de siste to årene har jeg tilegnet meg tankegangen av at man ikke må være redd for å bruke pengene sine heller. Hvis du tviholder på pengene som om du var fattig og desperat, vil Law of Attraction sørge for at du forblir på det nivået hele livet. ;)

Anyway, nok om det. Jo, jeg har hatt en del utgifter. Jeg har investert i en rekke programmer fra utenlandske «guruer» innen internettmarkedsføring og pengetjening. Hvem trenger høyere utdanning innen markedsføring når man kan lære av folk som har lykkes med det i det virkelige liv – i motsetning til grå professorer og eplekjekke selgerdudes med fettsleik? :)

I tillegg var jeg hos tannlegen forleden og hadde en del utifter i den forbindelse. I tillegg til alt det andre (man skal leve, betale for å bo, osv.)

Så, helgen begynte å nærme seg faretruende stygt (fant jeg ut på onsdag)… Og jeg visste at det sto dårligere til på kontoen enn det hadde gjort på et halvt år! Samtidig visste jeg at dette ble en helg med flere utgifter, så det hadde vært kjekt å ha litt ekstra penger i bakhånd. Hva skulle jeg gjøre..?

Så, like før jeg skulle en tur ut på onsdag kveld, bestemte jeg meg for å maile listen min (noe jeg skulle uansett). Epostlisten. Det er listen over alle abonnentene jeg har på Glabladets bloggekurs. Jeg visste at jeg hadde fått sinnssykt mange flere abonnenter den siste tiden enn vanlig (mer om det i et kommende innlegg). Så jeg bestemte meg for å kun maile de som hadde meldt seg på de siste 7 dagene.

Ettersom bloggekurset i skrivende stund sendes ut via 7 deler annenhver dag i løpet av 14 dager, var mottakerne av denne mailen midt i bloggekurset. Her er hva jeg skrev i mailen: Jeg svarte på et par generelle spørsmål jeg hadde fått angående kurset, og avsluttet den på følgende måte (husk, jeg hadde dårlig tid og måtte løpe!):

«Jeg tror fortsatt ikke jeg klarer/orker/gidder å lage min egen blogg, det er så mye tekniske ting å sette seg inn i. Har du en annen løsning for å komme kjapt i gang?»

SVAR: Det har jeg faktisk! Jeg tilbyr en «gjort-for-deg»-løsning
der jeg rett og slett gjør alt fra å installere selve bloggen, til å utstyre den med absolutt alle de viktigste funksjonene du trenger for å ha en suksessfull blogg.

Jeg tilbyr 3 pakkeløsninger og du kan lese alt om dem på denne siden: Hurtigstartsblogging

Jeg kan til og med registrere domenet og opprette webhotellet for deg.

Med min hjelp kan bloggen din være oppe og funksjonell innen 1-2 dager, og jeg tilbyr alltid så god service jeg kan til alle mine kunder.

Du kan også sjekke ut hva tidligere kunder har å si nederst på bestillingssiden: Hurtigstartsblogging

Takk for oppmerksomheten, og ikke nøl med å sende meg flere spørsmål hvis du har :)

Med vennlig hilsen

Sindre Låstad
www.Glabladet.no

Genialt, ikke sant? Burde jo lett vinne prisen for det beste jeg har skrevet… Men poenget er: Det funket.

Mailen ble sendt ut til 52 mottakere, og i følge Aweber (systemet jeg bruker for å sende ut disse «massemailene»), er den foreløpig bare åpnet av 20 av dem. Og jeg har allerede fått 2 salg! Det vil si at 10% av de som har lest mailen slo til på tilbudet mitt… Noe som er en ganske god konverterings-rate!

Poenget med alt dette? At det å ha en liste er det samme som å ha en pengeprinter. Selvfølgelig må jeg jobbe for disse pengene og levere tjenestene som ble bestilt, men det er jo det gøyeste av alt. Det å faktisk jobbe med kunder og hjelpe dem i gang med noe hvor jeg kan tilby en ekspertise de ikke har. En ekspertise jeg har bygget meg opp gjennom 2,5 år med blogging, og som jeg har lært av meg selv. Det å ha muligheten til å tjene slike summer på én dag, i motsetning til å følge samfunnets standardopplegg som hindrer folk flest i å yte sitt fulle potensial. Og det å jobbe med folk fra absolutt hele landet – jeg må av og til klype meg litt i armen over det hele. Jeg har skapt alt dette selv. Det er utrolig hvor langt man kan komme hvis man bare tror på det! :)

Tror du det kan være verdt det å investere skarve $19 pr. måned for å ha mulighet til å gjøre det samme som meg? «Shit, jeg trenger penger. La oss rable ned noe og trykke på en knapp og la resten ordne seg selv, mens jeg går ut og gjør andre ting». Hey, jeg kan fremdeles få flere kunder fra den samme mailen etterhvert som mottakerne kommer hjem fra sommerferie eller hva de nå driver med. I følge konverteringsraten skal jeg kunne få minst 3 kunder til, men det gjenstår jo selvsagt å se. ;)

Jeg kan i hvert fall senke skuldrene i helgen og glede meg til den er over, sånn at jeg kan fortsette å jobbe med drømmejobben min og utvide virksomheten enda mer.

PS. Visste du at du kan prøve Aweber den første måneden for kun 1 dollar? Så, hva venter du på? Jeg vil anbefale deg å skrive et lite gratis kurs eller en liten ebok om din egen nisje, som sendes ut via din egen autoresponder på Aweber. Så lenge du har noe å tilby til de som melder seg på, så vil du oppdage hvor kraftfullt dette kan være! Ikke risiker å bli en av de mange bloggerne som utsetter dette i det uendelige, for så å si «jeg skulle ønske jeg begynte mye tidligere» når du omsider prøver det og innser hvor effektivt det er. Bygg listen din NÅ; den har vært fundamentet i min egen business siden april 2009. Hvis du trodde de fleste pengene ble tjent gjennom bloggingen i seg selv, tro om igjen.

PS2. Disse tipsene er gull verdt, både for firmaer og privatpersoner. Snakk gjerne med meg for en innføring eller tips og triks til vellykket markedsføring via epost.

PS3. Og, som du vet, jo lenger du venter, jo mer penger taper du :!:

Legg igjen en kommentar