Er det nok til alle?

Finnes det nok til alle der ute? Ja, så absolutt. Tidligere hadde jeg en begrensende tankegang om at det neppe er nok penger etc, til at alle er i stand til å bli rik. Samtidig, når det gjaldt jenter, tenkte jeg at det finnes så sykt mange fisk i havet, så jeg burde da vel være i stand til å finne meg en jente? Og ganske riktig, det klarte jeg. Så, hvis det går an med jenter, så går det vel an med penger?

La oss gå tilbake til dette havet. Hvis vi innbiller oss at alle pengene som eksisterer i hele verden tilsvarer havet vårt, så vet vi at havet er en uendelig kilde til vann. Dersom du tar en håndfull vann fra havet, så merker ikke havet akkurat forskjell. Dersom formuen til alle rikfolk tilsvarer en håndfull vann fra havet, får man et litt annet perspektiv på ting. Forsvinner havet bare fordi noen tar bort en håndfull av det? På samme måte, vil vi gå tom for penger dersom alle skulle bli rik?

Nå tror jeg ikke at alle noensinne vil bli rik uansett, så da er det jo i hvert fall fritt frem for å utnytte de mulighetene man har. Sett deg ned og finn ut hvordan du kan skape verdi for andre, vel vitende om at du fint kan oppnå økonomisk uavhengighet du også.

Jeg har ikke noen eksakt statistikk foran meg, men jeg våger å tro at antall mennesker som befinner seg i et parforhold i verden i dag er langt større enn antall mennesker som ser på seg selv som «rik». Dermed kan man konkludere med at det å finne seg en partner er litt lettere enn å bli rik. Men, dette skyldes egentlig ikke annet enn våre økonomiske begrensningstanker. Kan du oppnå overflod i kjærlighetslivet, kan du oppnå overflod i det økonomiske livet også. Tro meg. Alt du kan tenke er mulig. Det gjelder bare å finne en måte å gjøre det mulig på, uten å la seg overkjøre av den gamle troen om at kun et fåtall «heldige utvalgte» er i stand til å bli rik, «og det blir i hvert fall ikke meg». :)

Jo, visst f**n kan det bli deg! Beklager banningen, men voks litt opp og ha litt tro på deg selv, mann/kvinne! :P Vi lever nuh, så benytt sjansen mens du kan.

Legg igjen en kommentar