Er du klar for manifestering av større intensjoner?

I mitt kurs om Loven om tiltrekning tilbake i mai, nevnte jeg at jeg skrev en liste med 3 punkter for å «teste» om Law of Attraction virkelig kunne virke. Målet var at minst én av disse punktene skulle manifesteres innen det var gått en måned. Ved å visualisere punktene mine hver for seg, hver dag, i minimum et minutt, klarte jeg å oppnå de 2 første målene innen 10 dager.

Dette var hva jeg manifesterte:

  • Gjensyn med en gammel venn eller bekjent
  • Oppdagelser av fjær, enten på bakken eller på bilde, etc.

Les mer om eksperimentet her.

Poenget var at dette skulle komme inn i mitt liv automatisk, uten at jeg gjorde en direkte handling for det selv. Jeg skulle finne ut om det rett og slett holder å bare skrive det på en liste, og vips…! Og i 2 av tilfellene så dette altså ut til å virke.

Men hva var det 3. punktet? Jeg fortalte aldri hva mitt 3. og siste punkt var, ettersom det enda hadde til gode å manifestere seg på den tiden jeg skrev innlegget. Jeg håpet at det skulle gå i oppfyllelse, men målet var jo at bare ett av punktene skulle oppfylles, for overbeviselsens skyld.

Det er derfor med stor glede jeg nå kan annonsere at alle 3 punktene har manifestert seg. Men du som følger med på Glabladet vet allerede hva den siste manifesteringen er. Det er bare jeg som er litt treg med å skrive om det. Dette skyldes rett og slett at jeg ble offer for «legge-i-en-skuff-og-glemme-bort»-effekten som jeg vet at også mange andre wannabe-intensjonsmanifesterere utsettes for. Det slo meg ikke før i dag at dette faktisk var det siste punktet på listen jeg skrev den gangen!

Det siste punktet var:

  • (Positiv) omtale på et nettsted med mange besøkende

Les mer om når dette skjedde: Glabladet på BT

Dette skjedde 4. juli, altså 34 dager etter den opprinnelige «fristen». Jeg har lest mye om Law of Attraction rundt omkring, og dannet meg et bilde av hvordan folk opplever at det virker. I mange tilfeller kan en intensjon manifestere seg lenge etter at man har glemt hele intensjonen. Som altså skjedde i dette tilfellet.

Jeg tror grunnen til at det 3. målet tok så lang tid var at jeg følte det lå litt utenfor det som var troverdig. Jeg trodde ikke. Det var litt vanskeligere å tenke seg til følelsene av å bli omtalt på en godt besøkt nettside, da dette aldri har skjedd meg før. I mellomtiden ble jeg omtalt på en rekke mindre blogger – men kanskje dette var forsmaken på hva jeg hadde i vente? Kanskje universet ordnet det sånn for å «klargjøre» meg for det virkelig store?

Jeg er i hvert fall ganske forbløffet over dette. Det tok sin tid, men det var verdt å vente på. Vi vil aldri vite om dette er ting som hadde skjedd uansett, eller om mitt valg om å skrive det på en liste var avgjørende. Jeg drev tross alt og visualiserte dette i en hel måned. Les mer om vitenskapen bak manifesteringer av intensjoner i dette innlegget.

En ting er sikkert. Jeg har 3 fjær liggende her den dag i dag, minne om en viss bekjent som tok kontakt, samt artikkel om Glabladet liggende på BT sine sider. Alle 3 målene er oppnådd. Hvis det er en sjans i havet for at dette er Law of Attraction i aksjon, noe jeg tror det er, så skal jeg gå inn for å skrive en ny, og bedre liste. Jeg mener å ha fått bevist (for meg selv om ikke annet) at dette fungerer, så nå trenger jeg ikke være «redd». Jeg kan ta litt hardere i, og jeg kan definitivt tørre å skrive opp litt større mål jeg har for livet. Hvis jeg aldri prøver det, vil jeg heller aldri finne ut om det virker.

Så ønsk meg lykke til med min nye liste! Jeg håper dette kan inspirere flere til å ikke holde tilbake, og til å faktisk tro at det går an. Tillat deg selv å legge ut en intensjon du virkelig har lyst å oppnå, uten å la «realistisk tankegang» begrense dine muligheter til å lykkes. Jeg tror virkelig at det ikke er noen grenser for hva man kan oppnå. Utfordringen ligger i å overkomme all vår tvil og skepsis.

Legg igjen en kommentar