Et innlegg hver dag!

Yessir, du leste riktig.

Jeg skriver det like gjerne offentlig, rett ut, her og nå, og proklamerer herved at jeg lover minimum ett innlegg hver dag på denne bloggen, frem til jul.

Hvorfor frem til jul? Fordi, det er sånn det blir nå i første omgang. Det er akkurat passe mange mnd-er til å ha dannet et solid inntrykk av hvordan jeg synes det har gått. Finner jeg ut at jeg vil fortsette med et innlegg pr. dag, kommer jeg trolig til å dele det på bloggen lenge før jul.

Hvorfor har dette noe å si – og hvem bryr seg? Vel, jeg har lovet underholdning her på Sindre.vip. Dette er mitt nye «online hjem». Bloggen vil være langt mer personlig enn forgjengeren Glabladet.

Dvs. at det er umulig å gjøre alle innlegg like interessante for alle. Det er tross alt en personlig web-logg over hva som opptar meg. Men samtidig vil det være en «problogg» (ahyeah – han er tilbake) som vil være interessant for alle andre som vil tjene penger på blogging (eller internett), fordi jeg kommer til å walk the talk, ikke bare talk it.

Ja, det vil være noen innlegg som i utgangspunktet er mest interessante for meg selv og kanskje noen «nærmeste», men det vil likevel være et helhetsinntrykk å hente av hele bloggen her, som vil favne mye mer bredt.

Hvem vil denne bloggen være interessant for? Er du interessert i selvutvikling, internettmarkedsføring, inspirasjon både til å tjene penger på nettet og tankesett når det kommer til suksess og kanskje litt tiltrekningslov, businessvirksomhet -og drift… Da har du kommet til rett sted.

Bottom line: Ja, det er en (slags) videreføring av Glabladet, men ja, den er mer personlig. Derfor heter den Sindre. Oppkalt etter meg.

Du kan altså komme inn her hver eneste dag frem til jul og forvente et nytt innlegg innen siste 24 timer. Om det er et kanonbra superspennende innlegg spekket med inspirasjon til hvordan tjene 3 milliarder på 3 mnd, eller bare et innlegg om den nye singelen til Scooter, bilder av hundene mine eller noe helt random, det vil du sannsynligvis bli like overrasket av som meg – for jeg har ingen konkret plan der foreløpig.

Men mye må gjøres: Jeg har bare kjapt starten denne bloggen som fortsatt er helt i startfasen, for å komme i gang. Jeg brukte «klar-skyt-sikt«-prinsippet, fremfor å fortsette å sikte, sikte og sikte i det uendelige for SÅ å endelig skyte når alt er perfekt og funnet ut av.

Jeg har ikke engang skrevet en «om meg»-side enda, eller noen andre sider for den saks skyld, med informasjon om bloggen eller tilbud på tjenester f.eks.

Jeg må finne ut hvilke kategorier jeg skal dele den opp i og hvordan ting skal tilbys. Og den største hodepinen av de alle: Designet.

Jeg lanserte siden med themet «twentynineteen», som er årets standard WP-theme. På dag 2 endret jeg det til «twentysixteen» pga. bildevisningen av «featured image», altså artikkelbildet til hvert innlegg.

Men for at dette skal bli en mest mulig trivelig side både for meg å drive og deg å besøke, trenger jeg å tilpasse designet til noe vesentlig mer personlig og passende i forhold til hvordan bloggen skal bli. Dette er en utfordring jeg kommer til å se på de neste dagene.

Ting har endret seg siden 2008, da jeg startet Glabladet. Den gang var designet på siden tenkt sett på en datamaskin.

I dag vet jeg at 90% vil lese de nye innleggene via mobil og tablet. Så den må tilpasses best mulig begge deler.

Mobilvarianten av siden kan være forholdsvis enkel, mens datamaskin-versjonen vil kunne ha plass til litt mer. Og det er, tross alt, hovedsaklig den jeg vil gå ut ifra når jeg tar designavgjørelser.

Så da har jeg sagt litt mer om hvordan det blir, samt luftet noen tanker. Har DU noen tanker angående det som har blitt nevnt, eller eventuelt forslag/ideer? Jeg hører gjerne fra deg i kommentarfeltet!

Velkommen hjem til meg skal du være! 🙂

2 kommentarer

  1. Henrik 07.08.2019
    • Sindre 09.08.2019

Legg igjen en kommentar