Få mer trafikk fra Dagbladet

Bilde: Dagbladet.no

Det er ikke noe nytt, men så er heller ikke Glabladet noen nyhetsavis. Ved å bruke Dagbladets Twingly-funksjon, kan man skaffe seg veldig mye mer trafikk på sin egen blogg. Alt du trenger å gjøre er å skrive om en sak fra Dagbladet i bloggen din, og linke til den. Da opprettes det automatisk en kobling til bloggen din fra Dagbladets artikkel. Jeg har hørt rykter om bloggere som har fått opptil 1000 ekstra besøkende takket være dette.

Som dere ser (i og med at Glabladet kun har oppegående, intelligente og observante lesere) så har jeg benyttet meg av nettopp denne metoden her. Dette for å se hvor mange ekstra lesere jeg kan få. Dette er altså enda et eksperiment, på lik linje med Til topps på Bloggrevyen (som forøvrig ser ut til å gå veldig bra). Beklager hvis disse eksperimentene irriterer noen, men jeg liker å teste ut muligheter. Det er viktig å finne ut hva som funker og hva som ikke funker. Jeg kommer til å oppdatere denne posten for å si hvordan det gikk.

Trafikk er livsviktig for en blogg. En blogg uten trafikk er det samme som å ikke ha en blogg. Så til alle dere som liker å skrive om nyheter; bruk Dagbladet for hva det er verdt. ;)

Legg igjen en kommentar