Få opptil 400 kr. tilbake hvis du kjøper Philips SensoTouch nå!

Innlegget er sponset av Philips og skrevet av Glabladet.

Nå har jeg snart hatt min overlegne barbermaskin, Philips SensoTouch, i et år. Jeg kan ikke annet enn å si at det er den beste barbermaskinen jeg har hatt. Det har blitt helt slutt på lugging og ubehagelige opplevelser etter at denne landet i postkassen min. Og den har så mange funksjoner at man skulle tro ingeniører fra NASA sto bak utviklingen. Ærlig talt har den flere funksjoner enn jeg trenger, men det er bare fordi jeg har en ganske patetisk skjeggvekst. Etter alt å dømme, ut fra det jeg har lest fra andre, kommer disse funksjonene veldig godt med for de med normal skjeggvekst.

Med et enkelt klikk kan man eksempelvis bruke den som skjeggtrimmer. Jeg kommer nok aldri til å få testet den funksjonen personlig, ettersom jeg har ca. 1 cm mellom hver patetiske skjeggstubb, så jeg kan ikke la det vokse noe særlig, uten å skremme vettet av forbipasserende på gaten…

På dette året har jeg brukt denne kontinuerlig (barberhøvel har bare vært brukt hvis jeg glemte å ta den med meg noe sted), og jeg har vekslet mellom å barbere meg på vanlig måte, eller å bruke skum. Denne maskinen er nemlig vanntett, så det gjør ingenting om den blir fuktig. Å kombinere denne barbermaskinen med skum gir den aller mest behagelige følelsen, etter min mening, selv om det går helt fint uten også.

Jeg elsker det faktum at den er trådløs og dermed enkel å ta med seg overalt. Man lader den opp til 60 minutter en sjelden gang i blant (jeg kan ikke huske å ha ladet den fler ganger enn jeg har fingre på hånden – på et år). Så for meg varer den i flere måneder mellom hver lading. Det er faktisk så ille at jeg må leite høyt og lavt etter den fancy, romsonde-lignende ladestasjonen hver gang, fordi jeg ikke kan huske hvor jeg la den sist pga. all tiden som er gått. Et luksusproblem.


Philips SensoTouch – Det eneste den IKKE hjelper mot, er hvitere tenner.

Nå kjører Philips en kampanje der du får tilbake 400 kroner dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med det som må være årets beste gave til ham. Så kjøp den hos en av butikkene som fører den nå, som f.eks. MPX, Komplett (eller Euronics, Expert eller Elkjøp hvis du foretrekker å reise deg fra stolen), prøv den til ut mai, og skulle du ikke være fornøyd er det bare å klikke seg inn her for instrukser om hvordan du går frem for å få tilbake 400 kr.

Sjekk også denne videoen – spesielt relevant for dere med kantede haker:

Legg igjen en kommentar