Facebook

For noen måneder siden registrerte jeg meg på Facebook. Den eneste grunnen til det var for å markedsføre Glabladet. Men jeg ble fort overveldet med gjensyn av mange gamle klassekamerater og tidligere venner og bekjente. Det tok ikke lange tiden før jeg glemte alle mine forretningsmotiv for å registrere meg på Facebook, og brukte det heller til å sosialisere med folk jeg ikke hadde sett på lenge.

Jeg kommer til å bruke Facebook mer aktivt fremover, så hvis du har en Facebook-konto og vil legge meg til som venn, finner du min Facebook-profil her: Sindre Låstad. Jeg legger gladelig til alle som måtte spørre.

(Oppdatering 2010: Bli også fan av Glabladet på Facebook!) :)

Online sosialisering kan fort bli en avhengighet og stjele mer tid enn man ønsker. Men jeg har en mer positiv mening rundt det. Jeg har tidligere vært aktiv og sosial på diverse nettsamfunn, og har erfart at et aktivt online sosialliv ofte forbedrer offline-sosiallivet også. Jeg har stiftet en rekke nye og interessante bekjentskaper via internett, og møtt mange jeg ellers aldri ville møtt. Kanskje du vil møte meg midt i en live chat på Facebook i blant også. :)

Etterhvert vil jeg også bli mer aktiv på Twitter, og koble alt sammen opp mot bloggen. Min Twitterkonto finner du her: Sindre Låstad.

Så mulighetene til å få tak i meg skulle etterhvert bli mange.

Legg igjen en kommentar