Gi en donasjon (Les mer...) Donér via PayPal eller kredittkort ved å klikke på knappen under.

F.A.Q. – Ofte stilte spørsmål

Hva er www.Glabladet.no og hvem driver det?

www.Glabladet.no er et bloggaktig nettmagasin drevet og etablert av Sindre Låstad.
Innholdet består hovedsaklig av inspirerende og opplysende artikler, guider og innhold levert av Sindre Låstad, samt et knippe gjesteskribenter.

Hvor lenge har www.Glabladet.no vært online?

Glabladet har vært på nett siden 1. Februar 2008.

Hva er formålet til Glabladet?

Det overordnede målet med siden er å skrive om personlig utvikling på en inspirerende og forenklet måte, og øke folks bevissthet for å oppnå et bedre liv. I tillegg fokuseres det på gode bloggetips og muligheter til å tjene penger online. Sindre har bl.a. skrevet et gratis, kritikerrost epostkurs for folk som vil komme i gang med «problogging». Mer info.

Hvem er i målgruppen til Glabladet?

Alle som er interessert i å ta mer bevisste og bedre valg, alle som ønsker å vokse og utvikle sin karakter, alle som liker å lese om muligheter til å tjene penger på nettet, bloggetips og generell suksess. Alder spiller ingen rolle.

Kan jeg linke til www.Glabladet.no fra min side?

Selvsagt. Linker settes alltid pris på. :)

Kan jeg annonsere på Glabladet?

Det kan du! Gå til annonsesiden for mer informasjon.

Hvordan kan jeg hjelpe Glabladet?

Du kan donere, spre ryktet om siden, bli med i Glabladets gruppe på Facebook, dele artikler på Facebook, skrive kommentarer til innleggene, sende inn feedback via mail og generelt bare la fantasien sette grensene.

Jeg trenger hjelp/vil at Glabladet skal skrive noe/tilby tjenester for meg…

Gå til denne siden for en oversikt over aktuelle frilansoppdrag.

Kan jeg kopiere en artikkel fra Glabladet til min egen nettside?

Hvis du vil dele en artikkel/innlegg fra Glabladet med leserene av din egen nettside, kan du enten lage en link til det aktuelle innlegget, eller sitere en liten del av teksten jeg har skrevet, og deretter linke til det aktuelle innlegget. Det er bare hyggelig!

Hvis du ellers er interessert i å republisere i noen som helst form, eller lurer på noe i den forbindelse, ta kontakt først, så kommer vi frem til en enighet. Det er ikke tillatt å republisere noe fra Glabladet uten å fortelle hvor det kom fra, og det er heller ikke tillatt å republisere en hel artikkel/innlegg uten skriftlig samtykke fra Glabladet først.

Jeg skrev en kommentar, men den venter på godkjenning?

Alle kommentarer må godkjennes før de publiseres. Har du skrevet en konstruktiv kommentar med sunn folkeskikk, vil den bli godkjent innen kort tid.

Hvordan kan jeg lage en tilsvarende inntektsbringende blogg som Glabladet?

Den beste måten å oppnå dette på er å lære fra de som har gått veien før deg. Meld deg derfor på Sindres bloggnyhetsbrev og motta del 1 av hans populære kurs i 7 deler. Hele kurset er gratis. Du kan også finne bloggressurser som hjelper deg å komme i gang på denne siden, samt utforske Glabladets bloggekategori for masse nyttig innhold om dette temaet.

Jeg lurer på noe jeg ikke fikk svar på her…!

Gå til kontaktsiden og send inn ditt spørsmål eller tilbakemelding. Merk at det sendes inn mange mailer til Glabladet så det kan ta litt tid før du får svar.

www.Glabladet.no drives av Låstad Communications | Org. nr: 992 171 332 MVA
www.Glabladet.no 2008-2013 - Hostes av SolidHost | >> Personvern | >> Disclaimer |
Gratis bloggekurs! Lær å:

- Sette opp en proff blogg på 15 min.
- Skaffe trofaste lesere
- Tjene penger på blogging!Sponsorer

Tekstlinker