Film: Inception

Selv vi internettfolk trenger en pause i blant, og hva er vel da bedre enn å se en film som får hjernecellene våre til å tenke på litt andre måter enn «hvordan utforme den neste geniale businessidéen»?

Inception er en slik film. Inception er en film jeg allerede har rukket å drømme meg vekk til 2 ganger på kino, selv om premieren bare var for en uke siden (21. juli). Jepp, jeg så den like gjerne to dager på rad. Det er første gang for meg… Og jeg kunne fremdeles tenke meg å se den enda en gang, men kanskje jeg skal drøye den en uke i så fall. :P

Inception er en film som fungerer på flere nivåer… Bokstavelig talt. Jeg vil egentlig ikke si så mye mer om denne filmen, fordi jeg personlig foretrekker å vite nada om filmene før jeg ser de. Jeg hadde min beste kinoopplevelse på den måten i 1999, da jeg så The Matrix etter to uker fanget på en holme på bondelandet. Det var den kuleste opplevelsen ever.

Inception er noe av det beste og mest originale jeg har sett siden den sommerdagen i ’99. Det er nær perfeksjon. Jo mindre du vet om filmen før du går inn, jo mer fantastisk og storslått opplevelse vil du få.

Den er så bra at jeg aldri har vært mer målløs i en «filmanmeldelse» før. Bare… Wow. Gå og se den. :D

Legg igjen en kommentar