Flytting på gang

Dette er bare en kort oppdatering (det er alt jeg tør å ta sjansen på, nå som jeg endelig kom inn her). Akkurat nå sitter jeg i gokk, nærmere bestemt et sted utenfor Gjøvik, med snegleforbindelse på nettet. Jeg flytter fra Drammen til Bergen i disse dager, så min neste oppdatering blir sikkert fra Bergen. Mine snille slektninger her i øst tilbød seg å kjøre flyttelasset mitt siden de skulle til Bergen denne helgen. Selv kommer jeg etter i løpet av neste uke. Så det vil bli lite med blogging og godkjenning av kommentarer fremover.

Sånn går det av og til, jeg hadde regnet med å kunne blogge litt her fra Gjøvik, men hadde ikke regnet med internettforbindelse fra steinalderen. ;)

Glabladet har altså en liten ufrivillig pause, men kommer sterkere tilbake når du minst venter det… muahaha..ha…..whatever. :P

Legg igjen en kommentar