Fra kr. 19,- for annonsering!

Etter suksessen med 25-kroners kampanjen skulle man kanskje ikke tro det var mulig å tilby noe enda bedre. 25 pr. uke var allerede en prisreduksjon på 97% i forhold til vanlige priser. Men etter mye hjernevrenging og detaljerte beregninger har jeg nå kommet opp med et konsept som kan tillate meg å ta enda mindre betalt pr. uke, og skape en vinn-vinn-situasjon hvor mine sponsorer for mest mulig verdi ut av å annonsere på Glabladet, mens jeg sikrer meg et stabilt opplegg for annonsering på bloggen min. Dette er hva jeg kan tilby:

  • God verdi til mine annonsesponsorer
  • Hjelpe de “små aktørene” med lavere budsjetter
  • Belønne de som kommer inn tidlig

Glabladet har jevnlig to-trehundretusen sidevisninger i måneden, generert av mellom 8,000-10,000 unike besøkende/mnd. Glabladet har et arkiv på 579 innlegg, hvorav flere drar store mengder trafikk fra søkemotorer.

Her er opplegget i et nøtteskall:

Bestill en årsannonse (52 uker), få en gratis måned med på kjøpet og betal den billigste prisen for annonsering i Glabladets historie!

Du kan altså sikre deg en bannerplass for HELE 2012 for tidenes billigste pris. I tillegg får du desember 2011 med på kjøpet, uten ekstra kostnad.

Dette tilbudet gjelder kun i dag, torsdag 1. desember 2011, og det er et begrenset antall plasser tilgjengelig.

Prisoversikt:

125×125 – kun kr. 19/uke (52 uker = 988,-)
768×150 = kun kr. 39/uke (52 uker = 2028,-)
300×250 = kun kr. 35/uke (52 uker = 1820,-)
468×60 = kun kr. 32/uke (52 uker = 1664,-)
160×600 = kun kr. 27/uke (52 uker = 1404,-)
180×150 = kun kr. 25/uke (52 uker = 1300,-)
468×400 = kun kr. 22/uke (52 uker = 1144,-)

>> Les utvidet informasjon om annonseplassene og finn bestillingsskjema her!

Priser eks. mva.

Vanlige spørsmål ved slike kampanjer

Kan jeg skifte banner eller linkdestinasjon etterhvert? – Ja, det kan du. Det er bare å sende meg en mail, så fikser jeg det.

Hvor mange annonser på samme plass? – Bestiller du 125×125 har du 100% visning. Alle vises samtidig, kun rekkefølgen roterer. For andre formater vil det maksimalt være opptil to andre i rotasjon, og sidevisningene deles likt mellom dere. Bestiller du 300×250 eller 468×60 vil disse vises to steder på bloggen samtidig, og har dermed dobbel eksponering.

Så plassen er min et helt år? Hva hvis en annonsør kommer og tilbyr deg masse penger for plassen? – Jeg tviler på at dette vil skje. Det må være et ganske betydelig beløp hvis det er aktuelt for meg å bytte ut en annonse. I så fall vil jeg varsle dette i forkant og betale tilbake det resterende beløpet. Men jeg tror ikke dette er noe du skal bekymre deg for.

Hvorfor gjør du dette? – Jeg gjør dette som en markedsføringstest for å finne ut om det er mulig å kjøre en vellykket kampanje med så lave priser. Jeg er klar over at jeg ikke kan ha en ny kampanje før om litt over et år, men det er nettopp poenget. Jeg kommer til å ha fokus på produktutvikling og konsulenttjenester i 2012 og er ikke ute etter å selge mest mulig annonser for å tjene penger på bloggen. I tillegg ønsker jeg å alltid ha utsolgte annonseplasser, og evt. føre en venteliste over folk som vil inn. Jeg er villig til å tilby en utrolig pris for å gjøre dette til en realitet.

Kommer du til å holde liv i bloggen i 2012? – Jeg elsker å blogge og kommer til å fortsette med normal bloggpostingsfrekvens. Glabladet har i snitt 13 innlegg pr. mnd, og dette nivået vil jeg fortsette på.

Hvis jeg ønsker å fornye avtalen om et år, får jeg samme tilbud for et nytt år da? – Jeg ønsker å belønne mine sponsorer, ikke bare med tidenes billigste priser hvis de handler i dag, men med mulighet for en tilsvarende god deal ved eventuell fornyelse neste år, så svaret er ja. :)

Kan jeg sikre meg plassen i dag, men betale senere? – Ja, du får en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Hvis du vil, kan du dele opp beløpet i to. Da betaler du halve beløpet ved første faktura, og får en ny faktura om 14 dager med det resterende beløpet. Hvis du ønsker å betale det andre halvbeløpet enda senere, er det bare å gi beskjed i bestillingsprosessen.

Jeg har ikke banner, kan du hjelpe meg? – Jeg har laget mange bannere og har flere års erfaring med bruk av programmer som Photoshop, så det kan jeg fikse (ikke noe fancy flash, bare enkel jpg). Det vil bli et lite tillegg i prisen for dette, mellom 75-100 kroner, avhengig av pågang.

Hvis du har flere spørsmål før bestilling, bruk vanlig kontaktskjema.

Gå ikke glipp av dette unike dagstilbudet – bestill her!

Legg igjen en kommentar