Fra kr. 9,50 for annonsering

Det er desember, og tradisjon tro kjører jeg herved min «én gang i året»-kampanje for annonser her på Glabladet.

Denne gangen var utfordringen: Hvordan kan jeg overgå meg selv? Hvordan kan jeg tilby en uslåelig pris og skape en vinn-vinn-situasjon for både meg selv og annonsørene?

Jeg trodde ikke jeg kunne tilby noe billigere enn «19,- pr. uke»-kampanjen jeg lanserte for to år siden… Men nå har jeg bestemt meg for å kjøre halv pris på den kampanjen, som allerede var nedsatt opptil 97% i forhold til de ordinære annonseprisene. Dermed kan du nå sikre deg en årsannonse for hele 2014 til tidenes beste priser:

>> 125×125 = 988 NÅ halv pris: 9,50 pr. uke / 494 for et år (+ mva)
(Kun 2 plasser igjen!)
Vises i høyre sidemeny, på alle Glabladets sider.
>> 768×150 = 2028 NÅ halv pris: 19,50 pr. uke / 1014 for et år (Utsolgt!)
Den største og mest attraktive plassen, da den vises helt øverst på skjermen, på alle sider.
>> 300×250 = 1820 NÅ halv pris: 17,50 pr. uke / 910 for et år (+ mva)
(Kun 2 plasser igjen!)
Vil settes inn i høyre sidemeny og vises på alle sider.
>> 468×60 = 1664 NÅ halv pris: 16 pr. uke / 832 for et år (+ mva)
(Kun 2 plasser igjen!)
En populær plass, rett ved siden av logoen, samt på bunnen. Vises på alle sider.
>> 160×600 = 1404 NÅ halv pris: 13,50 pr. uke / 702 for et år (+ mva)
(Kun 1 plass igjen!)
Vises sentralt i venstre sidemeny på alle Glabladets sider.
>> 180×150 = 1300 NÅ halv pris: 12,50 pr. uke / 650 for et år (+ mva)
Vises helt øverst til venstre, ved siden av den store 768×150-plassen, på alle sider.
>> 468×400 = 1144 NÅ halv pris: 11 pr. uke / 572 for et år (+ mva)
(Kun 2 plasser igjen!)
Vises som en stor firkant, kun på forsiden, mellom de siste innleggene.

Dette er den eneste muligheten til å sikre seg disse prisene, som kun tilbys gjennom denne kampanjen.

Prisene er eks. mva, og gjelder for et helt år. Klikk på linken til den respektive annonseplassen du ønsker for å gå til betaling via PayPal. (Avgiften som står på PayPal-siden, er momsen på 25%, som jeg er nødt til å kreve inn på vegne av den norske stat.)

Hvorfor i all verden gjør jeg dette? Jeg gjør dette vel vitende om at dette er den siste annonsekampanjen av sitt slag jeg kommer til å kjøre på Glabladet. Det er en slags «bye-bye-kampanje», som en takk til alle annonsørene som har bidratt til å gjøre det mulig å drive Glabladet så langt. Fra nå av blir det nemlig andre boller på Glabladet.

Jeg har store planer. I løpet av 2014 vil Glabladet endre seg og bli større enn før. Det vil si at de annonsørene som kommer inn nå, ikke bare får den billigste dealen noensinne, men også vil motta mer trafikk enn det har vært her i 2013.

I 2013 har det vært mye flytting og lange perioder uten internett, eller med ustabilt nett, for min del. Jeg kommer muligens til å skrive mer om disse forandringene i egne innlegg. Alt jeg kan si for denne gang er: Forvent forandringer på Glabladet i 2014. ;)

Et par ting i forbindelse med kampanjen:

  • Først og fremst: Ingen bannere for gambling, casino eller «adult»-materiale tillates. Ellers står du, som annonsør, fritt til å annonsere for hva du vil her.
  • Hvem kan annonsere? I utgangspunktet alle som har noe å annonsere for. Hvis du har en nettside, et produkt, en tjeneste du tilbyr, eller om du bare ønsker å selge ting du eier for den saks skyld; mulighetene er mange for annonsering på Glabladet.
  • Det er selvsagt mulig å endre på banneret og dermed hva du annonserer for, underveis i året. For at det ikke skal bli for mye styr, setter jeg likevel en grense på 3 endringer pr. annonse.
  • Du kan bestille flere størrelser, så sant de fortsatt er tilgjengelig.
  • Plassen er din for et helt år, til denne utrolige prisen.
  • Besøk og statistikk: 8,000-10,000 unike personer/mnd, mellom 100,000- 300,000 sidevisninger/mnd. Disse tallene forventes å stige i løpet av 2014. :)
  • Glabladet leses av positive og smarte mennesker som er interessert i tips innen selvutvikling, business, blogging, muligheter til å lykkes på nettet, mm. Det er en liten overvekt av kvinner vs. menn som «liker» Glabladet på Facebook, og den største aldersgruppen blant disse er 25-44 år.
  • Etter gjennomført bestilling er plassen garantert din. Deretter er det bare å sende meg banneret når du er klar (eller gi meg URL-beliggenhet til banner på din egen server), samt oppgi URL det skal linkes til.
  • Trenger du hjelp til å lage banner? Kontakt meg.
  • Andre spørsmål bes også rettes via kontaktskjemaet.

Gå ikke glipp av dette tilbudet.

Disse plassene kan forsvinne fort, så bestill din ønskede bannerplass nå. Hvis det ikke lenger linkes til PayPal via en gitt bannerplass, betyr det at den er utsolgt, og vil dermed ikke være tilgjengelig før i 2015..! :shock:

Legg igjen en kommentar