Glabladet 5 år – Kake og is all around!

Jeg er ikke så veldig fan av å skrive lange jubileumsinnlegg hvor jeg skryter hemningsløst av meg selv og alt jeg har oppnådd, så jeg gjør dette innlegget short and sweet. (Vil du likevel lese et mer utfyllende «5 års-innlegg», les det jeg skrev i desember.)

I dag er det altså 5 år siden jeg startet det hele. Det skal jeg herved feire med å spise kake og is.

I kveld blir det kanskje til og med noen øl! :shock:

Men i neste uke kommer jeg til å inkludere leserne i feiringen, ved å lansere min helt nye tjeneste her på Glabladet. Det er kanskje den beste dealen jeg har tilbudt noengang. Jeg kommer til å skrive et innlegg om det, samt sende ut en mail til alle som mottar nyhetsbrevet, i neste uke.

Jeg har tenkt å feire i hele februar – ikke bare i dag. Så se opp for flere nye ting og forandringer fremover. Hvis feiringen blir ekstra bra, forlenger jeg den kanskje ut resten av året. ;)

Okey, så dette var et relativt kryptisk innlegg. Tilbake til noe vi alle kan forstå: Kake og is! (Og øl!)

Og ikke minst: Tusen takk for støtten gjennom disse 5 årene, alle sammen. Takk for at dere har hjulpet siden å vokse og gjort det mulig for meg å følge drømmen min. Det setter jeg uendelig stor pris på!

Love and høggz.

– Sindre

Legg igjen en kommentar