Glabladet deler ut penger til bloggere!

Har du lyst å tjene kr. 1000-2000,- i dag? :)

Det har seg nemlig sånn at jeg nylig fornyet en sponsoravtale med en trofast Glabladet-annonsør for 3. året på rad. Som takk for at de har vært en så god kunde og støttespiller for Glabladet, sa jeg meg rett og slett villig til å hjelpe dem med å finne flere blogger/nettsider å legge ut sine linker på. For dette vil de betale mellom kr. 1000-2000,- pr. nettside (avhengig av faktorer som relevans, kvalitet på innhold, postingsfrekvens, etc.) Så hvis du har en blogg, les videre!

Summen det er snakk om er på en årlig basis, noe som betyr at dersom dere begge ønsker å fortsette avtalen om et år fra nå, vil du få samme sum inn på konto neste år også.

De siste ukene har jeg gjort avtaler for dem på flere andre blogger drevet av folk jeg kjenner godt via Glabladet, som en liten «betatesting» før jeg nå lanserer det for alle, og begge parter har vært svært fornøyde.

Dette er hovedsaklig snakk om tekstlinker, men sponsede omtaler kan i noen tilfeller være aktuelt. Linkene du legger ut vil være til casino/spilleautomat-relaterte sider, ikke så helt ulikt de tekstlinkene jeg allerede har i Glabladets sidekolonne til høyre. I noen tilfeller vil det være aktuelt med en beskrivelse bak hver link (som jeg har), eller en kodesnutt som inneholder en veldig kort setning med relaterte, beskrivende ord rundt linkene.

Dette er altså ikke snakk om altfor fremtredende annonser. De har en tendens til å forsvinne litt i mengden mellom alt det andre man gjerne har i sidemenyen.

Hvis siden din er aktuell vil du motta kodesnutten i HTML-format, som du bare kan lime rett inn. Det gjøres én gang, og det er gode sjanser for at avtalene kan fornyes årlig, sånn at de eksempelvis 1500 kronene du tjener på én deal, gjentar seg om et år fra nå, på samme måte som det gjør her på Glabladet.

Syns du dette høres for godt ut til å være sant, så er det ikke det. Grunnen til at disse annonsørene gjør dette, er at jo flere som linker inn til dem, jo bedre plasseringer vil de få i søkemotorene i forhold til konkurrentene, noe som på sikt vil kunne gi dem flere kunder og tjene enda mer. De er i en business som mer eller mindre håver inn penger, og de er blant de få aktørene som virkelig tar annonsering på blogger (men også andre nettsider) på alvor.

Her er hva Deltidspoker hadde å si etter at jeg sikret ham en avtale med dem i forrige uke:

Da Glabladet ville tilby meg annonser fra en tredjepart var jeg veldig skeptisk til at det skulle bli et eneste stort rot. Heldigvis, som vanlig, hadde Glabladet alt i orden og etter et par kjappe e-poster var HTML-kode på plass og kort tid etterpå pengene på konto. Jeg elsker når ting går så knirkefritt!

Generelle retningslinjer for nettsteder

  • Nettstedet bør ha eksistert i et år eller mer
  • Nettstedet bør være på eget domene
  • Nettstedet bør oppdateres med en viss jevn flyt og innholdet bør være av kvalitet
  • Det er fint hvis nettstedet handler om (eller har innslag av) penger/økonomi, poker/spill, etc, men det er ikke noe absolutt must. Jo mer relevant, jo mer vil de betale.

Dette er bare retningslinjer, ikke absolutte regler. Det kan altså gjøres unntak selv om du ikke innfrir én eller flere av retningslinjene. Hvis du er i tvil, ta kontakt likevel. Enhver seriøs forespørsel vil bli behandlet av oss.

Hva du må gjøre nå

Veldig enkelt…

>> Send inn en mail via kontaktskjemaet!

I emnefeltet skriver du «Jeg vil!», sånn at jeg enkelt kan sortere henvendelsene. Legg inn en link til siden(e) din(e) i mailen, gjerne også med en liten beskrivelse. Spesielle fordeler med å annonsere på din(e) side(r) kan også nevnes om ønskelig. Men det viktigste er altså: Link til siden(e) din(e). :)

That’s it! Det sier seg selv at når dette er snakk om en annonsør som nærmest strør om seg med penger, og jeg tilbyr Glabladets titusentalls lesere og abonnenter denne unike muligheten, så forventer jeg stor pågang. Vær derfor vennlig å ikke send mer enn én mail. Pass også på å skrive inn din egen mail korrekt hvis du bruker kontaktskjemaet, sånn at mitt svar faktisk kommer frem til deg.

Ha litt tålmodighet. Hvis det blir et hundretalls mailer å se gjennom for meg og annonsøren, kan dette realistisk sett ta en måneds tid å få i boks for alle som viser sin interesse. Fortvil derfor ikke om du ikke hører noe de første dagene, og vit at din forespørsel er under behandling! :)

Legg igjen en kommentar