Glabladet kåret til ukens blogg på MyMagazine

Lars Erik Ødegård, som driver MyMagazine.no, har startet en serie hvor han fremhever nettsider som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Og du vet at fyren gjør en god jobb når den første nettsiden i rekken, er den du leser akkurat nå. :)

Så takk til Lars Erik for den hyggelige omtalen:

Hvis du driver en blogg og ønsker litt ekstra trafikk (gjør vi ikke alle?), kan du lære av det Lars Erik gjorde her. Ved å omtale meg og Glabladet fikk jeg litt ekstra oppmerksomhet, men det gjør også hans blogg ved at jeg skriver om hans omtale og linker tilbake til den. Ergo kan det å skrive om andre mennesker være en potensiell trafikk-boost. Det er ikke dermed sagt at alle du skriver om vil skrive om deg også, men jo mer du gjør det, jo større er sjansen for det.

Jeg benyttet meg en god del av denne strategien i bloggens yngre dager (og glimter til enda, som du ser). Jeg kan bekrefte at det nesten alltid fører til økt oppmerksomhet, på en eller annen måte.

Dette er bare én av de mange måtene man kan dra ekstra trafikk på. For flere tips til hvordan skape litt ekstra blest, les 10 tips til å øke antall kommentarer på din blogg.

Legg igjen en kommentar