Glabladet med ny host: SolidHost

Jeg overførte nylig Glabladet til en ny host. Hvis du opplevde noe nedetid for et par dager siden, var det derfor. Jeg gikk fra min gamle leverandør, Noyos, til SolidHost.

Noyos har jeg bare hatt gode erfaringer med. Kundeservicen har vært upåklagelig, og jeg har aldri opplevd problemer. De tilbyr fortsatt blant landets laveste priser, så hvis du er ute etter noe billig og bra, kan jeg så absolutt anbefale Noyos.

Men den siste tiden har jeg sett meg litt om etter nye leverandører, fordi jeg uansett tenkte å oppgradere webhotellet jeg hadde fra før. Jeg har flere ganger vært nær ved å overstige båndbreddegrensen, så jeg skjønte at det var lurt å være forberedt i tilfelle jeg skulle få en massiv trafikkøkning.

Vel, forrige uke fant jeg en sak via Kudos, om SolidHost, som tilbød gratis webhotell til de 20 første som registrerte seg. Jeg gikk inn på hjemmesidene deres og leste litt om betingelsene deres, og syntes det så bra ut. Men teknisk tilbakestående som jeg er, var jeg i ferd med å gå ut fra sidene uten at jeg trolig ville gjort noe med saken. I det jeg skulle lukke siden, poppet det opp en mail på MSN.

Det var fra Thomas som tilfeldigvis jobbet i SolidHost. Han spurte om jeg var interessert i å bytte til dem. Og svak som jeg er for utrolige tilfeldigheter, kunne jeg ikke la dette gå meg hus forbi. Så jeg advarte om at jeg overhodet ikke visste hva jeg skulle gjøre for å flytte webhotellet, men da tilbød de seg å hjelpe meg med dette. Thomas var behjelpelig med å svare på samtlige av mine «dumme» spørsmål, så jeg må si at hele flytteprosessen opplevdes veldig lett når alt kom til alt.

Jeg har bare hatt SolidHost i 2 dager, som sagt, men jeg merker allerede forskjell på et par ting. Bl.a. merker jeg at sidene til Glabladet laster fortere enn før, noe som er en fryd. Jeg har opplevd kundeservicen som hurtig, god og personlig. Jeg har sikkert sendt 30 mail med dumme spørsmål, uten at Thomas viste tegn til irritasjon – ikke verst i seg selv! :)

Så jeg anbefaler deg å sjekke ut hva SolidHost faktisk har å tilby. Prisene er gode, produktet er førsteklasses, og ikke noe «1 MILLION GB lagringsplass og 5000 TB trafikk i mnd for kr. 10,-»-opplegg, som visse andre leverandører lokker med. Selv har jeg valgt midi-pakken, det nest største webhotellet de tilbyr.

I tillegg tilbyr de VPS, som er et godt alternativ til de som har snust på tanken av dedikert server, men som ikke føler seg helt klar for det. Etter hva jeg har forstått så er prisen på deres VPS-løsninger meget bra i forhold til hvor mye minne VPS’ene gir ut, kanskje best i landet. VPS er en god løsning for de med mange domener og hjemmesider med mye trafikk på.

cPanel, et av tidenes mest populære kontrollpanel er inkludert på samtlige kontoer hos SolidHost. Så hvis du ønsker å bytte til SolidHost og du har cPanel-konto fra før, så kommer flyttingen til å gå som en drøm.

Og er du ikke fornøyd med SolidHost etter å ha prøvd dem, tilbyr de en pengene tilbake-garanti. Så man har ingenting å tape på å prøve. :)

Legg igjen en kommentar