Glabladet med ny skribent og andre oppdateringer

Det er lenge siden det har vært en oppdatering på hvordan Glabladet ligger an i forhold til de siste måneders forandringer. Og det er definitivt spennende tider foran oss nå. Blant annet har vi en utsendt medarbeider i Las Vegas som skal rapportere direkte fra et seminar med Steve Pavlina, selvhjelpsbloggerkongen himself, som har mye av æren for at Glabladet i det hele tatt ble til.

Men først: Gjennom Glabladets «Glade Talenter«-konkurranse i sommer, ble det, som de fleste vet, «ansatt» noen nye medarbeidere som ville skrive for Glabladet: Ole, Camilla og Melissa. Dessverre har Camilla forlatt oss fordi hun ble for opptatt med skole og frilansarbeid og ikke følte hun fant tid til å bidra på en jevn basis til Glabladet.

Også Melissa har møtt på en rekke uforutsette hendelser som har gjort det vanskelig for henne å få tid til Glabladet. Hun har vært involvert i ting som langdistanseflytting, skole, jobb, barn, nettproblemer, rørlekkasje som førte til enda mer flytting – til hotell, og gudene vet hva. Ekspertene som har vært og sett på leiligheten hennes tror ikke den vil være beboelig før jul. Heldigvis har ikke Melissa tenkt å gi opp Glabladet av den grunn, selv om man nok må regne med litt sjeldnere innlegg fra den kanten.

Ole er derimot i full gang med skrivingen, og som «nettredaktør» er jeg nesten litt stolt over å se den flotte utviklingen han har hatt. Jeg føler at innleggene passer mer og mer inn på Glabladet og han blir stadig flinkere til de små tingene som utgjør de store forskjellene.

Og så lurer du kanskje på om jeg har funnet noen til å erstatte Camilla. Og jammen meg kan det se sånn ut. For akkurat i det alt ser mørkt ut og man kunne begynt å lure på om hele prosjektet var en fiasko som skulle gå i vasken, banker lykken jammen meg på døren når man minst venter det…! Og lykken, i dette tilfellet, heter Jonas!

Jonas har allerede skrevet et gjesteinnlegg til Glabladet og ytret ønske om at han ville bli fast skribent. Jeg har derfor opprettet en brukerkonto til han for å la han prøve seg litt fremover. Og, det er Jonas som skal til Las Vegas på Steve Pavlina-seminar, og har lovet å skrive reisebrev fra oppholdet, som blir postet fortløpende her på Glabladet. Kanskje blir det også et intervju med mitt überbloggidol nummer 1 – Jonas har i hvert fall sagt han vil prøve å få det til. Det ville nesten vært litt symbolsk for Glabladet, da det var Steve som inspirerte meg til å starte det hele.

Seminaret har selvfølgelig fokus på selvutvikling og tar for seg alle aspekter innenfor dette, på en holistisk måte, som man er vant til å lese fra bloggen til Steve. Seminaret varer i 3 dager og begynner fredag 2. oktober. Jonas reiser 29. september og kommer hjem 5. oktober. Så hvis du vil ha litt god inside information og visdom fra seminaret er det bare å følge med rundt disse datoene!

Ellers står det bra til med «bloggen», som stadig glir mer over i «nettmagasin»-stilen. Den største forandringen nå, i forhold til før, er rett og slett at innleggene skrives av flere skribenter. Det er stort sett samme stil over det hele, og jeg tror rett og slett ikke Glabladet er ment til å være noen direkte gladnyhetsavis. Vi prøver oss med noen merkverdige forsøk en gang i blant, men alt i alt er det selvutvikling det går i, og jeg tror både leserne og Glabladets skribenter liker det best sånn.

Dessuten har jeg lagt merke til at noen har startet en side kalt Gladnyheter.no, med den samme unike, kjempeorginale businessidéen Glabladet hadde til å begynne med. Det kan se ut til at de tror de er de første i landet som har tenkt på dette, i så fall får de leve i troen og kose seg med gladnyhetene sine over der – jeg er faktisk glad for at noen endelig klarte å gjennomføre idéen på en skikkelig måte og ønsker de masse lykke til med dette. Alt i alt ser det ut til at flere og flere våkner opp og øker sin bevissthet, til og med her i Norge, så hva mer kan man ønske seg?

For en bedre verden!

Sindre Låstad
Glad redaktør!

Legg igjen en kommentar