Glabladet – nå med bilder til samtlige artikler

Som et ledd i planen om å sakte men sikkert forvandle Glabladet til en «nettavis», har jeg nå omsider innført artikkelbilder til samtlige innlegg. Dette betyr at alle innlegg som skrives på Glabladet fra nå av vil ha bilder.

Jeg vet dette har vært ganske etterlengtet blant mange – ikke minst bloggthemets skaper Peter André Jensen, som jeg tvang til å fjerne denne flotte funksjonen som egentlig var en del av themet, før jeg kjøpte det. Planen min var nemlig aldri å fokusere så voldsomt på bilder, men heller på innhold. Det har jeg gjort, men nå går Glabladet inn i en ny æra, hvor innhold kombinert med multimedia står i fokus. Nå sier jeg «ja takk, begge deler».

«Men, jeg har da brukt bilder på enkelte artikler lenge?» tenker kanskje du. «Det stemmer», svarer kanskje jeg. :)

Den store forskjellen nå, er at samtlige bilder også vil være synlig på forsiden, som artikkelbildet til dette innlegget illustrerer. Og nå som forsiden er full av bilder, kan man jo begynne å lure på hvordan i alle dager Glabladet noensinne klarte seg uten. Det ser jo unektelig mye bedre ut nå. Så, la oss ikke fokusere på fortiden, og tenke fremover:cool:

By the way – dette er innlegg nr. 300. Hurra!

Idolkonkurranse-oppdateringer

Vinneren/vinnerne av Glade Talenter vil altså få gleden av å jobbe med et enda «penere»(?!) Glablad enn før. Foreløpig har 12 stk meldt sin interesse for å delta ved å stemme på pollen. Stem her du også, hvis du vil delta, og les mer her.

 

Vil du delta i Glade Talenter?

  • Jeg vil delta! (100%, 28 Stemmer)

Antall stemmer: 28

 

Oppdateringer: Jeg skrev at jeg ville plukke ut 3-5 vinnere, men jeg har funnet ut at jeg må gå ned til 1-3 i stedet. Dette fordi jeg plutselig kom på at jeg ikke drev TV2 og dermed ikke kunne reklamere for millioner av mennesker over lengre tid i forveien. De foreløpig 12 som har meldt seg er bare 2 mer enn de 10 jeg opprinnelig ville sitte igjen med «til slutt», og det er ikke sikkert alle 12 faktisk deltar heller, så jeg tenker vi kutter litt ned på flere av tallene, og dermed også varigheten av konkurransen, noe som forsåvidt er like greit med tanke på sommerferien som står for tur.

Med det mener jeg IKKE at du IKKE skal melde deg på hvis du vil være med! Jo flere jo bedre! (Ikke for de som virkelig vil vinne selvsagt, men for konkurransen sin del.) :)

Det er altså fritt for å skrive om hva du vil når du sender inn ditt første bidrag. Hvis noen likevel skulle trenge noen idéer eller mer konkrete oppgaver for å komme i gang, har jeg noen her:

  • Skriv din mening (evt. erfaringer) om Law of Attraction. Virker det? Er det bullshit?
  • Skriv din mening (evt. erfaringer) om å ha en «A4-jobb» (type 9-16 etc.) Positivt? Negativt? Begge deler? Fyr løs!

Underveis vil de som går videre få flere konkrete oppgaver og kategorier de skal skrive innenfor. Det er kun denne innledende runden som er «åpen».

Og så en viktig ting: Når jeg sier at jeg ønsker å drive en «nettavis» så mener jeg faktisk «litt mer som en nettavis». Dvs: Selv om jeg vil ta vare på de bloggaktige innleggene med tips og råd, kunne jeg også tenkt meg litt mer fokus på ekte mennesker, kanskje intervjuer med relevante personer og gladsaker. Glabladet vil på sikt miste «personligheten min» litt, fordi jeg heller kommer til å starte en egen personlig blogg. Glabladet blir som sagt noe annet enn det har vært, men jeg tror overgangen blir ganske «smooth». Og de som vil lese mer av hva jeg har å si, vil kunne følge med på min nye blogg innen det du kjenner Glabladet som fra før skulle fordufte helt og totalt.

Det jeg tenker er at Glabladet skal bli et inspirerende, alternativt nettmagasin (som det på mange måter har vært, men på en annen måte…) Inspirasjon er fortsatt hovednøkkelordet. Innholdet vil trolig kunne forandre seg litt på sikt. Det gjør derfor ikke noe om du som vil delta i konkurransen har en liten journalist i magen, men dette er heller ikke noe krav.

Hvis du har spørsmål om Glade Talenter, eller tilbakemeldinger på hva du syns om Glabladets nye profil på forsiden, kan du taste det fra deg i kommentarfeltet nedenfor. :)

Legg igjen en kommentar