Glabladet ønsker gjesteskribenter velkommen

Jeg har tidligere nevnt at det vil skje forandringer med Glabladet. En av tingene jeg ønsker velkommen er flere gjesteskribenter. Har du f.eks. ikke en blogg men ønsker å prøve deg med et innlegg som er relevant i forhold til de temaene Glabladet skriver om, så er du velkommen til å sende inn ditt bidrag.

Er du allerede en blogger er du også velkommen til å bidra. I utlandet er dette allerede «big business». Bloggere gjesteskriver for hverandre hele tiden. Dette er med på å øke bloggeres publisitet og kan føre til nye lesere, større trafikk og dermed også større inntekt, for de som tjener penger på bloggen sin.

Bloggere kan bidra med ferdigskrevne innlegg, men kan også sende inn tidligere skrevne innlegg fra sin egen blogg, hvis de ønsker dette.

Innlegg som postes på Glabladet vil bli stående så lenge Glabladet eksisterer (og jeg regner med det blir mange år). Innleggene bør være gode i den forstand at de har et godt poeng, gode tips osv. Jeg kommer til å være selektiv når det gjelder hva jeg publiserer på Glabladet. Så lenge det er et innlegg med god nytteverdi for Glabladets lesere, er det gode sjanser for publisering.

Skulle jeg motta mange gjesteinnlegg på en gang vil jeg prøve å spre disse så godt som mulig. Du vil få beskjed uansett om jeg ønsker å publisere ditt innlegg eller ei. Jeg kan dog ikke love en dato, men vær sikker på at alle «godkjente» innlegg vil bli publisert.

Noen spør seg kanskje: «Hvorfor skal jeg liksom dele mine beste tips med Glabladets lesere? De tipsene holder jeg for meg selv, takk! Jeg kan ha de i bakhånd dersom min egen blogg sliter… bla, bla, bla».

Har du en sånn innstilling ønsker jeg ikke å høre fra deg. ;)

Seriøst: Hvis du er en blogger vil dette bare skape økt publisitet for din egen blogg. Du vil få en anledning til å vise hva du er god for, samt en direkte link tilbake til din egen blogg. Hvis du ikke er en blogger og ikke har noen ambisjoner innen blogging, men f.eks. ønsker å jobbe som skribent innen media, vil et innlegg på Glabladet bli stående som et eksempel på dine gode skriveegenskaper og innsikt. Det er noe som kan vises til ved senere jobbsøking. Alle innlegg vil publiseres med skribentens fulle navn, med mindre vedkommende skulle ha sterke motforestillinger mot dette. Men hovedregelen er: Fullt navn.

Hva vil jeg oppnå med dette?

Jeg ønsker å la Glabladet være en direkte kilde til godt innhold som går på alt som har med personlig utvikling å gjøre. Og husk at personlig utvikling kan være utrolig mye. Det er nærmest ingen grenser for hva du kan bidra med, som kan ha relevans mot personlig utvikling. Samliv, helse, humor, produktivitet, personlig utvikling generelt, selvdisiplin, generell inspirasjon, gründervirksomhet, jobbe hjemmefra, muligheter, osv. Jeg kommer til å være spesielt åpen for artikler/innlegg som har med blogging og muligheter til å tjene penger på nettet å gjøre. Jeg kommer også til å vektlegge at innlegget har et lett forståelig språk og kan forstås av den samme gjengen som pleier å lese mine vanlige innlegg. ;)

Det betyr ikke at du trenger å skrive «som meg», så lenge du bruker ord som er lett å forstå for folk flest. Vær deg selv og bruk din egen stil. Om du er jente eller gutt, homo eller streit, utlending eller innlending, same eller søring, svensk eller utenomjordisk – så lenge du har noe å bidra med, er det bare å kjøre på!

Vær med å påvirk innholdet på Glabladet. :)

Instrukser:

Send ditt bidrag til sindre at www.glabladet.no (eller via kontaktsiden). Merk mailen med «Gjesteinnlegg» (eller noe i den duren). Skriv gjerne en kort introduksjon om deg selv og eventuelt nettside. Hvis du har skrevet kommentarer på Glabladet kan du jo fortelle hva du kaller deg der, så jeg vet hvem du er. :)

Og ja, husk å lim inn bidraget i mailen også (NB: Husk tittel), så skulle alt være i orden. Jeg kontakter deg før jeg eventuelt poster noe.

Legg igjen en kommentar