Glabladet på Hotel Cæsar

I dag sjekket Glabladet inn på Hotel Cæsar, om enn noe ufrivillig.

Noen husker kanskje at jeg ble intervjuet på Formuebygging.com for en stund siden. I går fikk bloggens eier et anonymt tips i kommentarfeltet til dette intervjuet. Sitat:

«Dette intervjuet ble brukt i Hotel Cæsar episoden sendt på TV2 den 27.04.2010. Det var da redigert til å gjelde en Pål Gottlieb.

Intervjuet vises når Victoria gjør research på mannen.»

Vi lurte begge på om dette var seriøst eller bare tull, men i dag fikk vi altså svaret. Det var dønn seriøst. Jeg satt selvfølgelig klar med kameraet kl. 19:30 og fanget opp denne videoen:

Man ser det bare i 2 sekunder. Trykker du på pause etter 15 sekunder kan du lese litt av teksten. Da ser du at dette faktisk er intervjuet jeg ga til Formuebygging.com i fjor høst. De har bare byttet ut detaljene («Glabladet», bildet og navnet mitt) for å passe inn i handlingen. Ser du nøye etter kan du dog likevel se at «Glabladet» står i teksten. :)

Syns dette var litt artig egentlig. Lurer på hvorfor de måtte bruke et ekte intervju som utgangspunkt, men de var vel kanskje litt late. Jeg syns det bare er positivt og artig å følge med på hvordan Glabladet stadig brer om seg i forskjellige kanaler.

Takk til hvem det nå enn er på «Hotel Cæsar» som leser Glabladet. :)

Legg igjen en kommentar