Glabladet Shopping er lansert, og hurra for meg!

Det er 1. august. Bloggen min er et halvt år i dag! :) Jeg har klart meg gjennom de første 6 kritiske månedene. Jeg kan faktisk puste litt ut nå. Jeg har kommet over den verste kneiken. Mange gir opp før det har gått 6 måneder. Men så sies det at mange gir opp før det har gått et år også. Oh well… Kommer ikke til å skje med meg! ;)

Nei, jeg trives så godt med bloggingen at jeg kommer til å holde det gående i en lang, lang tid enda. Jeg syns derfor det er ekstra hyggelig å kunne presentere Glabladet Shopping for første gang. Noen av dere hadde sikkert sett den nedtellingen jeg hadde på siden? Vel, nå vet dere hva den gjaldt. Det har vært noen hektiske dager i det siste for å få alt på plass, og fortsatt er det ting som skal gjøres. Men jeg velger nå likevel å presentere nettbutikken allerede nå, ettersom det var meningen å lansere den 1. august. Blir liksom litt sånn symbolsk betydning over det… :P

Men hvorfor starter jeg egentlig «nettbutikk»? Målet mitt er å samle ting som har relevanse for det bloggen min ellers handler om, ting som jeg vet kan være nyttige og verdifulle for andre mennesker (ikke alt slags dritt med andre ord), og samtidig legge en hovedvekt på ting jeg faktisk har prøvd selv. Hele poenget er altså at man nå har en egen avdeling med produkter som jeg trygt kan anbefale. Jeg kommer ikke til å la meg kjøpe til å skrive om produkter jeg ikke ville ha anbefalt.

Og jeg må også presisere at det ikke er jeg som selger produktene, men jeg linker til aktører som tilbyr produktene i stedet. Jeg har ingen ambisjoner om å starte en ordentlig nettbutikk med det første, så jeg syntes at dette var en veldig grei måte å gjøre det på! :)

Hittil har jeg bare skrevet om 6 produkter i shoppingavdelingen, men det kommer flere. Foreløpig har jeg kategoriene «bøker», «e-bøker» og «selvutvikling», men jeg kan allerede nå røpe at det vil komme «filmer», «teknologi» og mer til etterhvert. For å gjøre det lett for leserne å skjønne hvor de er, har jeg i tillegg til litt småforandringer på designet, også laget en splitter ny, grønn Glabladet Shopping-logo, til forskjell fra den røde dere er vant med. Jeg har lagt ned masse tid i å gjøre siden lett forståelig og oversiktlig for leserne, så jeg får bare håpe at jeg har lykkes med det.

I tillegg til produkter som går under de nevnte kategoriene har jeg laget meg en nettbutikk hos Spreadshirt og designet egne Glabladet T-skjorter for både jenter og gutter! Foreløpig finnes de kun i 3 farger, men dette er bare en begynnelse for å se om dette kan være aktuelt å utvikle videre etterhvert. Sjekk ut Glaskjortene her! :)

Har dere noen tilbakemeldinger å komme med i forbindelse med alt dette, tar jeg gjerne imot! Jeg håper dere kan få nytte av min lille nettbutikk.

Besøk Glabladet Shopping her.

Legg igjen en kommentar