Glabladets bloggekurs lansert!

Da er endelig mitt mye omtalte 7-dagers gratis bloggekurs lansert. Dette kurset kan du motta i 7 deler via epost. Det er ment som en hjelp til å komme i gang med blogging og tar for seg de helt grunnleggende stegene man må gjennom for å starte en blogg på eget domene. I tillegg vil dette kurset lære deg hvordan jeg selv drar trafikk til siden og tjener penger på bloggen. Jeg beskriver disse detaljene på en enkel og grei måte, sånn at du forhåpentligvis får idéer og inspirasjon til å gjøre det samme, eller noe lignende.

Hvis du noensinne har ønsket å tjene penger på en blogg, er dette kurset for deg. Hvis du har tjent litt penger, men føler at du går glipp av det store potensialet, bør du også få med deg dette. Jeg lover ikke at du vil bli rik av dette kurset, men jeg lover at du vil begynne å tjene penger hvis du innfører mine tips til punkt og prikke.

Som sagt vil kurset dekke de helt grunnleggende tingene i de første epostene. Mange av Glabladets lesere kan disse tingene fra før. Men etterhvert vil kurset ta for seg mer spesifikke og avanserte måter å tjene penger på. Så dette kurset skulle passe for alle, uansett hvor du er i livet.

Jeg har gjort mitt beste for å forklare ting ned til minste detalj, og har faktisk laget videoer som viser nøyaktig hvor enkelt det er å komme i gang med blogging og WordPress.

Kurset er ment til bloggere som er seriøse med å begynne å tjene penger, men kan også være aktuelt for folk som driver med noe på nett som ikke innebærer blogging. I tillegg til kursets 7 deler vil jeg i blant sende ut tips, råd og verdifull informasjon relatert til pengetjening på internett (og dette trenger ikke alltid å innebære blogging). Jeg vil aldri bedrive spam eller sende tvilsomme tips kun ment til egen vinning. Jeg er svært kvalitetsbevisst og har selv en «bullshit-radar» installert, som piper hvis jeg får tvilsomme dustetips på mail – så jeg vet hvor irriterende det er. Jeg skal gjøre mitt beste for å tilby gode råd og tips som faktisk er av verdi for de som er interessert.

Så, hva venter du på? Meld deg på Glabladets gratis bloggekurs og få tilsendt del 1 av kurset innen et par minutter!

 

 

Gratis bloggekurs:

 

Navn:
Epost:

 

PS. Hvis navnet ditt inneholder Æ, Ø eller Å kan du risikere å få noen rare tegn i meldingene dine når du mottar epost fra meg. Det kan derfor anbefales å «engelskisere» navnet ditt og erstatte de gjeldende bokstavene med «AE», «O» og «A» eller lignende. Sånn går det når man bruker et amerikansk selskap som Aweber til å ta seg av nyhetsbrev. Sendte faktisk mail til de og spurte om det var noe de kunne gjøre med det, men det var det ikke.

PPS. Finner du ikke noen mail i innboksen din, sjekk junkmail/spamfilteret ditt. Har fått tilbakemeldinger fra enkelte om at mailen har havnet der, så det kan være lurt å legge til «sindre (at) www.glabladet.no» i sikker-listen din med det samme, så ikke mailsystemet ditt tror det er søppelpost.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger relatert til dette kurset, kan du legge de igjen i kommentarfeltet.

Jeg ønsker deg LYKKE TIL med bloggingen din!

Legg igjen en kommentar