Glabladets Bloggservice: Nå med GRATIS Thesis-theme

Glabladets Bloggservice ble lansert for en drøy uke siden og jeg har allerede hjulpet flere nye klienter med å sette opp blogger. Det er ingen tvil om at dette var en ettertraktet tjeneste, som jeg egentlig kunne tenke meg.

Takket være denne suksessen har jeg kunnet bruke de inntjente pengene til noe fornuftig, som først og fremst kommer kundene tilgode: Jeg har investert i en lisens for å kunne bruke verdens kanskje beste theme, Thesis, ubegrenset! Dette gir meg muligheten til å kunne tilby Thesis, som egentlig koster $87 (tilsvarer 522,- med dollarkurs på 6 kr.), helt gratis, inkludert i prisen når du benytter deg av Glabladets Bloggservice.

Men hvorfor er Thesis-themet egentlig så bra? Fordi du kan forme det akkurat som du vil. Mulighetene er ubegrenset, og du trenger ingen forkunnskaper med koding eller design. Du har nemlig tilgang til et avansert, men lett forståelig kontrollpanel hvor du kan styre den minste lille innstilling over hvordan themet skal se ut. Vil du ha bilde i header? Ikke noe problem. Vil du ha 1 eller 2 eller 3 kolonner? Du bestemmer. Vil du flytte sidemenyen fra høyre til venstre? Det kunne ikke vært lettere.

Her er en video fra Thesis-siden som gir deg et innblikk i de uendelige mulighetene du får:

Hvis du er helt fersk i gamet kan du altså få profesjonell blogghjelp OG et ultra-proft theme på en gang. Themes som Thesis koster penger for en grunn. Men ikke hvis du velger Glabladets Bloggservice:

>>>Hurtigstartsblogging

Glabladets Bloggservice – Bare svindel?

Jeg observerte forøvrig på en annen nettside at noen mente at tjenester som tilbyr å installere WordPress mot betaling var svindel. Dette fordi det er relativt lett å opprette en WordPress-blogg og at det finnes gratistjenester du kan blogge hos.

Gratis hjelp til å gjøre alt selv finnes mange steder på nettet, ja… Bl.a. i Glabladets egen guide om «Hvordan installere WordPress på eget domene innen 24 timer«, samt en rekke andre artikler jeg har skrevet relatert til dette. Hvis du er typen som ønsker å gjøre alt selv og bruke de månedene det trengs for å sette seg inn i WordPress, themes, plugins, markedsføring, pengetjening, RSS, SEO, HTML og mye mer, må du selvfølgelig gjøre det. Jeg tok faktisk den ruten selv, i sin tid, og det funker bra det også. Poenget med å tilby en slik tjeneste er at det finnes folk som rett og slett ikke har tid eller lyst til å gå gjennom denne prosessen – selv om den ikke er så «vanskelig» – og det er denne kundegruppen som pleier å ta kontakt med meg for blogghjelp.

Gratis bloggtjenester bør du unngå som pesten. De fleste av oss som driver med blogging profesjonelt har sagt i flere år at hvis du velger å blogge på steder som blogg.no, blogspot.com osv, så vil du ikke ha full kontroll selv. Bloggen din kan plutselig bli nedlagt og du har ingen kontroll over hvilke eventuelle annonser som vises. Som om ikke det var nok, hjelper du eierne av bloggnettverket med å tjene seg styrtrike på dine anstrengelser.

Hvis noen har fulgt med på hva som skjedde da blogg.no fant ut at Ida Wulff var blitt veldig populær, snakker dette for seg selv. De ville ikke la henne samarbeide med andre annonsører og ville ha en stor del av kaken selv. Den eneste løsningen for Ida Wulff, ble til slutt å flytte hele bloggen sin fra blogg.no til (trommevirvel…) WordPress – på eget domene.

Dermed bør det være hevet over enhver tvil at selvstendig blogging er veien å gå. Dette er et eksempel fra virkeligheten, og ikke et fantasifullt «worst case scenario». Hvis du skal satse seriøst på bloggingen din gjør du som andre seriøse bloggere og tar full kontroll selv.

Hvorvidt du velger Glabladets Bloggservice eller å gjøre jobben selv er fullt og helt opp til deg selv. Alle jeg har jobbet med har blitt strålende fornøyde og er samstemte i at «jeg leverer» – som regel mer enn forventet. Nå tilbyr jeg også gratis Thesis-theme hvis du velger meg, inkludert i prisen. Og skulle du ikke ha lyst eller mulighet til å velge meg, så har du fortsatt min fulle støtte. Jeg er klar over at prisene kan virke høye for ganske mange, men så er det også «dyrt» å drive for seg selv i Norge. Med tanke på trekk av skatt, MVA og avgiften jeg betaler pr. Thesis-theme (240,-) så blir jeg ikke akkurat rik på dette med det første, men det er heller ikke målet. Jeg vil bare benytte mine kunnskaper til å hjelpe deg i gang!

Takk for oppmerksomheten! :) Du kan klikke her nå:

>>>Hurtigstartsblogging

(PS. Jeg tilbyr ikke lenger den tidligere «Proff»-pakken og holder meg til de to andre. Disse har dermed flyttet opp et hakk på navn: «Newbie» er blitt «Standard» og forrige «Standard» er blitt «Proff». Enjoy!)

Legg igjen en kommentar