Glabladets Killer HOT Bloggservice er her!

I løpet av denne bloggens gang har jeg jobbet med mange lesere som har tatt kontakt med meg for å få hjelp til å sette opp sine egne første blogger. Dette har faktisk utviklet seg til å bli en av de mest populære tjenestene jeg har kunnet tilby. Tidligere har jeg ikke hatt noe spesielt «system» for dette, annet enn å tilby en WordPress-installering samt hjelp til themes og plugins, for så å ta meg timesbetalt for all hjelp utenom dette.

Men nå har jeg endelig lansert noe jeg kaller «Hurtigstartsblogging«. Jeg har laget 3 pakkeløsninger som inneholder alt du trenger for å komme i gang med blogging. Dette er det beste tilbudet jeg har hatt til nå!

Jeg vet at det er stor etterspørsel rundt dette, men jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg kan tilby denne servicen, så i første omgang vil jeg begrense det til maksimalt 10 bestillinger. Etter det vil jeg slå av PayPal-knappene og la nye potensielle kunder registrere seg på en notifikasjonsliste hvor man vil få umiddelbar beskjed når tjenesten åpner igjen (hvis den gjør det).

Akkurat nå vil dette bare være et «eksperiment» for meg. I det siste har jeg fått stadig flere henvendelser fra venner og bekjente om starthjelp til blogging. Det var dette, samt de stadige mailhenvendelsene fra leserne som fikk meg til å se på dette på nytt.

Dette kan altså bli en svært begrenset tjeneste. Jeg skal se an hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det etter de 10 første bestillingene. Prisene kan stige eller tjenesten kan forsvinne helt – men det jeg kan forsikre om er at alle som «beta-tester» dette er garantert det høyeste nivået av service fra min side!

Så, for samtlige spesifikasjoner og oversikt over pakkeløsningene, klikk her:

>>>Hurtigstartsblogging

Legg igjen en kommentar