Gratis healing

I går fikk jeg en mail fra ‘chowbow’, som ønsket litt ekstra publisitet rundt det at han tilbyr fjernhealing til de som måtte legge igjen en melding i kommentarfeltet på bloggen hans. Jeg sa jeg kunne skrive om det, for dem som syns slikt er interessant, men som den nysgjerrige sjelen jeg er, ville jeg at han kunne få utføre «healing» på meg først.

Dette med healing er ikke noe jeg har satt meg inn i tidligere, og jeg vet ingenting om hvorvidt det faktisk kan ha noe for seg eller ei. Men etter mye tenking på hva jeg kunne heales for, kom jeg frem til det vi alle vet – at jeg er perfekt*, og sendte heller Renate i ilden. :D

* = Får vel gjøre oppmerksom på at dette muligens kan ha vært en spøk.

Renate er selvfølgelig dønn skeptisk til alt sånt, men utrolig nok fikk jeg henne til å skrive om hudproblemene sine, for moro skyld. Så da var det bare for ‘chowbow’ å begynne healingen. Renate la seg like etter dette, og hun kommenterte at hun følte en slags rar prikking i hodet, og at hun ble utrolig avslappet.

– Ah, det er healingen som begynner å virke, svarte jeg.

– Yeah right… sa Renate.

Så i dag tidlig leste hun svaret fra ‘healeren sin’ før hun gikk på jobb. Etter reaksjonen å dømme så tror jeg ikke Renate kunne brydd seg stort mindre, men det er nå så. Jeg tenkte at konklusjonene til ‘chowbow’ ikke hørtes helt bak mål ut, men samtidig noe som enhver som leste om Renate kunne ha tenkt seg til, for å virke overbevisende.

Hva syns du? Besøk siden her.

Enten du vil få utført healing eller bare lese det jeg omtalte her. Personlig syns jeg det er litt interessant og håper at flere vil vise interesse for dette. Det skal bli artig å se hvilke svar han kan komme opp med. Du kan være fullstendig anonym når du legger igjen en kommentar. Jeg har selv tenkt å legge igjen en kommentar for å ‘heales’, jeg må bare tenke litt over hva jeg skal heales for. Om enn bare for eksperimentering og moro skyld. :)

Legg igjen en kommentar