Gratis Law of Attraction-kurs kommer på Glabladet

Noen av dere har kanskje lagt merke til den lille nedtellingen jeg har på siden akkurat nå. Jeg har faktisk fått noen spørsmål fra nysgjerrige sjeler på hva det er jeg teller ned til. Og jeg kan røpe at det er snakk om en innføring i Law of Attraction, et kurs oppdelt i 4-5 deler, som kommer på Glabladet neste uke, helt gratis for alle som er interessert.

Her skal jeg svare på en rekke vanlige spørsmål angående Law of Attraction. Både skeptikere og entusiaster kan ha nytte av å lese det jeg har å si. Målet med dette lille kurset er å gjøre deg mer bevisst på hvordan du selv, en gang for alle, kan begynne å benytte deg bevisst av Law of Attraction. Det tok meg noe tid å komme inn i det selv, så jeg vet godt at det ikke er gjort over natten.

De siste dagene har det skjedd underverker i mitt liv. Trafikken til Glabladet har økt betraktelig, og jeg har hatt over 1000 unike besøkende i snitt hver dag i mai. Med andre ord har jeg nesten overgått hele april-trafikken bare 5 dager ut i mai! Noe som igjen fører til at inntektene på siden har økt. I tillegg har jeg mottatt min aller første donasjon. Jeg er overbevist om at det jeg opplever nå skyldes «riktig tankegang» de siste ukene. Jeg tenker på mine mål og jeg kjenner den takknemlige følelsen av å allerede ha oppnådd dem.

Noen av spørsmålene som blir besvart i kurset:

  • Er Law of Attraction bare enda et sleipt triks fra selvhjelpsbransjen?
  • Hva er kvantefysikk og hva har dette med Law of Attraction å gjøre?
  • Kan Law of Attraction bevises?
  • Hvordan kan jeg bruke Law of Attraction på best mulig måte?
  • Handler alt bare om penger og materialistiske gjenstander?
  • Hvordan kan dumme ting skje med bra mennesker?
  • Er alt min egen feil?
  • Og mye mer…

Akkurat nå har jeg ferdigskrevet de 3 første delene av kurset. Dersom du som leser, har forslag til noe jeg bør skrive om innenfor dette temaet, som du ikke fant på listen, så spytt ut. Skriv det i kommentarfeltet nedenfor. Målet er som sagt å svare best mulig på de spørsmålene mange har om Law of Attraction.

Er du klar til å forandre livet ditt? Er du klar til å oppnå det du alltid har ønsket deg? I så fall bør du følge med neste uke, så får du en enkel og grei innføring som du selv kan bruke til å komme i gang enklest mulig.

Legg igjen en kommentar