Har du stor nok nese til å bli rik?

Den evigvarende diskusjonen rundt hvorvidt størrelsen på spesielle kroppsdeler har noe å si for ..øh.. hva man kan oppnå her i verden, tok nylig en interessant og uventet vending…

Forleden mailet jeg litt med min venn Stig over på Dinevibber.no. Han innledet den ene mailen med å si at jeg hadde en stor nese.

«Akkeeeei…» tenkte jeg, og lurte på om jeg burde føle meg fornærmet. Men den gang ei.

Å ha en stor nese var, i følge ham, bokstavelig talt en «fordel». Vedlagt mailen lå det bilder av en rekke rike mennesker. Han ba meg legge spesielt merke til nesa…

Og i følge Stig hadde jeg altså en såkalt «pengenese».

«Bull-med-ring-i-nesen-shit», tenkte jeg, og lurte på hva Stig måtte ha dopet seg på. Men han var dønn seriøs. Så jeg så på bildene, studerte nesene, og riktignok var det noen neser som kunne kvalifiseres som «store», men selv «bildebevisene» var ikke akkurat nok til å få meg overbevist.

Stig forklarte videre at en med stor nese ikke nødvendigvis trengte å være rik, men at en med «pengenese» hadde større forutsetninger for å lykkes. Det eneste han ikke kunne svare på var hvorfor det er sånn. Og da kom det: «Kanskje det har noe med hva slags vibrasjoner akkurat den formen på nesa sender ut?»

Jeg turde ikke stille Stig mitt neste spørsmål: «Blogger du fra bak murene på en mentalklinikk?» :P

Vel, man kan le av og spøke med dette, men jeg må ærlig innrømme at tanken ikke har forlatt hodet mitt siden. Jeg har lagt merke til at denne ville påstanden ser ut til å stemme ganske bra med de rike/suksessfulle menneskene jeg har sett i etterkant. Jeg kan faktisk ikke komme på noen rikfolk med bitteliten nese. Kan du?

Med nese for rikdom…

Vedlagt følger bildene Stig sendte meg. Se og bedøm selv. Tilfeldig eller universal sannhet?


Bill Gates

Donald Trump

Idar Vollvik

Ingvar Kamprad (Ikea)

Olav Thon

Kjell Inge Røkke

Stein Erik Hagen

Steve Jobs

Uansett nesens tilstand oppfordrer jeg deg til å følge Ivar Medaas sitt gode gamle råd: «Ver glad i den nasen du har». :)

Legg igjen en kommentar