Her er verdens merkeligste hemmelighet!

For et par måneder siden kom jeg over et lydopptak kalt «The Strangest Secret In The World» av Earl Nightingale, og det er noe av det mest motiverende jeg har hørt! Jeg har vært klar over opptakets eksistens i flere år, men ikke fått hørt det før nå.

Som navnet antyder har det noen fellestrekk med filmen «The Secret» og tankegangen som blir presentert der, men dette er langt mer jordnært. Opptaket er fra 1956, men kvaliteten er god og innholdet er tidløst! Earl Nightingale har en dyp stemme som ikke snakker rundt grøten. Dette er en halvtime med 100% pure content. Det kan være den beste investerte halvtimen i ditt liv!

Jeg har begynt å høre opptaket minimum to ganger i måneden for å bli påminnet tankegangen og holde meg på rett spor. Jeg kan STERKT anbefale deg å sette av tid til dette! Klikk på play-knappen nedenfor:

Det er mulig å finne tekstversjonen online hvis du foretrekker å lese, men jeg syns audioversjonen gir et mye kraftigere inntrykk.

Som Glabladet-leser er jeg sikker på at dette vil falle i smak!

Legg igjen en kommentar