Hva ser du i andre mennesker?

Det finnes mange forskjellige mennesker. Noen synes vi er flotte personer, mens andre er store kronidioter. Nå er det slik at samfunnet er bygd opp av både folk du ikke liker, og folk du får lyst til å omfavne med en stor klem. Enten det er på jobb eller i andre situasjoner, så møter du folk du ikke synes noe om.

Let etter det positive!

”Ikke faen heller, den tosken har ingen positive sider. Glem det! ”

Noen har en lei tendens til å glemme å se på det positive med hverandre. Ofte har vi bestemt oss for at vi ikke liker den personen, og at alle er idioter helt til det motsatte er bevist. Med en slik tankegang gjør du det ikke enkelt for dem å bevise det motsatte. Ettersom du har bestemt deg for å se på det negative, vil det selvsagt være mye lettere å legge merke til det. Du lager en blindsone for det positive, og gjør personen noe bra, så er det også negativt. Kanskje tenker du: ” Nå oppfører han seg falskt. Egentlig er han tvers igjennom ond, men lurer alle med sin liksomsnillhet.”

Er det en person du misliker, kan det faktisk være fordi du velger å se det som er negativt. Finnes det virkelig ingenting som er bra? Se i stedet på hans positive sider, og kanskje vil du oppdage at dette er et strålende menneske! Det at du ikke har sansen for en, har ofte med din egen innstilling å gjøre. Hater du en fyr med hele ditt hjerte, er det stor sannsynlighet for at han også synes du er en idiot. Synes noen du er en plage, er det stor sjanse for at du synes det samme om dem. Den negative innstillingen vil lett skinne igjennom. Du sender ut negativ energi med kroppspråket, og måten du prater på. Dette fanges lett opp, uansett hvor godt du tror det blir skjult. En person som ser opp til deg, og synes du er kul, er lett å like. Det at du begynner å sette pris på den andre kan faktisk føre til at han eller henne setter pris på deg også.

Alle har gode sider

Jeg er en optimistisk mann som tror det finnes noe godt i alle mennesker. Prøv den fine tankegangen ”Alle er flotte mennesker!” Med en slik holdning vil du mye lettere omringes av flotte mennesker, og det som irriterte deg før, blir sannsynligvis lettere å overse.

Legg igjen en kommentar