Hvordan la dette bli det beste året i ditt liv

Når vi går inn i et nytt år er det mange som ser for seg en ny fremtid og setter seg nye mål. Her skal jeg dele noen tips du kan ta med deg inn i det nye året for å gjøre dette til det beste året i ditt liv.

Bare for å ha sagt det: Det spiller ingen rolle om du leser dette midt på sommeren. Jeg skriver dette innlegget så tidlig i januar fordi et årsskifte fungerer som en psykologisk skillevei hvor mange ser for seg en ny start.

Ikke sett mål, sett en visjon

Til tross for at mange tenker på et nytt år som en ny start, er det også mange som ikke forbinder et nytt år med en forandring. «Det er bare enda et år, det blir sikkert akkurat som det forrige». Glem den tankegangen nå!

Mange ser på fortiden og tenker: «Hva fikk jeg ut av det året/den opplevelsen?». Mange ser på nåtiden og tenker: «Hvor er jeg egentlig nå, hva gjør jeg nå, hva får jeg ut av dette?». Mange ser på fremtiden og tenker: «Hva i alle dager skal jeg gjøre, hva vil fremtiden gi meg?» I stedet for å fokusere på hva du fikkfår eller skal få, tenk på hva du kan gi! Tenk på dine tidligere utfordringer og suksesser og bruk dem som et springbrett til dette nye året.

Mange glemmer å feire sine små suksesser. Men tenk tilbake på fjoråret: Hva oppnådde du? Hva klarte du? Hva løste du? Feiret du det? …Jeg snakker ikke om å feire som om det var nyttårsaften hver gang du har fremgang, men det er utrolig viktig å ikke glemme det positive du har oppnådd! De utfordringene du møtte er også viktig å huske – kanskje det var nettopp noen av disse du løste? Eller kanskje du hadde en del vanskeligheter som du ikke klarte å løse. Vel, alt sammen er en del av din historie. Det er en del av det som har gjort deg til den du er i dag. Nå er spørsmålet: Hvem vil du være i år? Hva vil du bli husket for?

Hvis du ønsker å lage en ny historie for deg selv, og vil at dette skal bli det beste året i ditt liv må du våge å tenke stort om deg selv! Du må bli enda mer selvsikker og karismatisk. Du må være sterkere og mer produktiv. For å lage en ny historie om deg selv må du begynne å bruke et nytt språk om deg selv. Du må bruke andre ord for å beskrive hvem du er. Dette er en mulighet for deg til å trykke på Reset-knappen.

Tenk på hvem du vil være i år, hva du vil oppnå og hvordan du vil leve livet ditt. Jeg går inn i dette nye året med en stor visjon om alle tingene jeg skal gjøre. Det kommer til å bli mange lanseringer og businessen min kommer til å vokse merkbart. En dobling av fjorårets verdiskapning er bare det absolutte minimum av hva jeg skal oppnå! Jeg tror ærlig talt jeg kommer til å gjøre det bedre enn som så! Jeg er klar til å ta steget til det neste nivået. Livet handler om å vokse.

Ditt mentale bilde av hvordan livet ditt skal bli i år, er sannsynligvis hvordan det blir. Og hvis du ikke tenker stort, kommer du til å bli værende akkurat der du er. I begynnelsen av neste år kommer du til å tenke: «Akk, hvorfor måtte jeg gå gjennom enda et år med dette?!» Ikke gjør det mot deg selv! Sett heller en ny visjon som er større enn noensinne! Hvis ikke du selv utfordrer deg til dette, kommer ingen andre til å gjøre det for deg. Det er bare du som kan gjøre det! Du må ta personlig ansvar som aldri før – hvis du vil ha det beste året i ditt liv.

Glem Lotto

Ikke gjør som saueflokken og belag deg på milliongevinst i Lotto for å kunne ta livet til et nytt nivå. Det kommer ikke til å skje. Når du ser tilbake på dette året og skal oppsummere det, se litt på forskjellen av å si: «Vel, jeg ble heldig fordi dette skjedde med meg», og å si: «JEG… skapte dette!»… Den siste føles litt bedre, ikke sant? Ikke bare føles den bedre, men det er også en langt mer troverdig og realistisk fremgangsmåte. Det vil gi deg enda mer selvsikkerhet og kompetanse som vil kunne ta deg til enda høyere nivåer!

Sett deg som mål å bli enda mer kreativ og skapende i år. Ikke hold noe tilbake. Tillat deg selv å faktisk ha et fantastisk år. Hvis du er en gründer som meg, betyr dette at du må lage nye produkter, tjenester, programmer og idéer som kommer til å skape mer verdi til markedet enn du noensinne har skapt før, og få folk til å si: «WOW! Hvor kom denne fyren fra??!?!?»

Hvis du har tenkt at «en dag skal jeg lansere dette», er tiden inne nå! Ikke vent lenger! Du må bli enda mer produktiv og effektiv og komme deg vekk fra sosiale medier-dragsuget. Slutt å kast bort tid på TV’en, videospill og lignende distraksjoner som ikke bidrar med noe av ekte verdi til livet ditt. Dytt til siden alle distraksjoner som har tillatt deg å bare flyte meningsløst gjennom livet til nå, sånn at du kan bli produktiv og faktisk mestre noe! Hvis du ønsker å se tilbake på dette året og se alle tingene du skapte og tenke «Tenk at jeg endelig fikk gjort alt dette», må du fokusere på skapelse og produktivitet i år!

Til slutt: Ikke glem å lev. Putt et smil i trynet og skill deg positivt ut fra de tilsynelatende hjernedøde zombiene som drifter meningsløst rundt på samme måten du kanskje gjorde i fjor. Dette er året for deg til å trykke på «Start»-knappen igjen, til å bli så engasjert og entusiastisk at du nærmest at du nærmest sprutstrutter av energi. Hvis ikke dette skal bli ditt beste år, hvorfor ikke? Når da?! Hva venter du på? Dette er sjansen til å komme tilbake i fullt live, til å bli så spent på dagene dine at du faktisk gleder deg til å stå opp, fordi du er den nye utgaven av deg selv. Du er din nye historie. Du er din nye visjon av deg selv og du lever den hver dag. Du er tilstedeværende, takknemlig og givende. Du fokuserer på kreativitet og produktivitet.

På slutten av dette året skal du si: «Damn… Dette var et fantastisk år!» :)

Legg igjen en kommentar