Hvordan legge til Aweber på din Facebook-side

Aweber er min leverandør av nyhetslisten her på bloggen. Når du melder deg på nyhetsbrevet mitt og skriver inn navn og epost og trykker «Send» er det Aweber som tar seg av automatikken i det hele. For å legge ut slike skjemaer, bruker jeg en HTML-kode som genereres for meg inne på min Aweber-konto.

Jeg skrev nylig om hvordan du kan lage en fanside for bloggen din på Facebook. Noen har allerede lagt merke til at jeg har fått en ekstra «tab» på siden min hvor det står «GRATIS BLOGGEKURS». Trykker man på den, kommer man direkte til en spesiallaget side som jeg har «lurt inn» på Facebook-siden, med nok et skjema hvor du kan registrere deg for å abonnere på nyhetsbrevet mitt og dermed motta et gratis bloggekurs.

Dette kan være en god måte å få nye registreringer og bygge mailinglisten din videre på. Hvis du har fulgt med når jeg har fortalt hvordan jeg tjener penger på blogging, vet du hvor viktig mailinglisten er. Jeg la til Aweber-registreringsskjemaet ved hjelp av applikasjonen Facebook Static FBML. Her er en screenshot av hvordan sign up-boksen på min Facebook-side ser ut:

Applikasjonen vil altså legge til en side på din Facebook-side som du kan legge inn HTML på. Så når du legger inn HTML-koden fra eksempelvis Aweber, vil sluttresultatet bli omtrent som du ser over. Her er en engelskspråklig video som forklarer prosessen steg for steg:

Get the latest Flash Player to see this player.

Hvis dette innlegget hjalp deg, bli medlem på min Facebook-side.

Legg igjen en kommentar